Vandaag geopend 09:30 - 21:00

Verkoopmedewerker Curvy Fit

18 augustus 2023

Ben jij altijd met mode bezig en sta jij bekend als dé persoon die ze moeten spreken voor een eerlijk advies, dan zijn wij op zoek naar jou! Als vriendelijke en enthousiaste fashion adviseur geef je jouw klanten een warm welkom. Met jouw kennis van pasvormen rust je niet voordat de perfecte outfit is gevonden!

Wij zoeken voor onze winkel in Arnhem Presikhaaf nieuwe collega's, deze winkel is nu nog niet geopend. Lijkt jou het leuk om voor ons te werken? Lees dan snel verder!

Jouw grootste uitdaging!

Als Verkoopmedewerker bij MS Mode ziet iedere dag er net weer anders uit. Dit komt door de diverse klanten die in jouw winkel komen. Jij vindt het dan ook leuk om ze niet alleen een kledingstuk te adviseren, maar je laat ze ook gelijk zien hoe dit gecombineerd kan worden. Waardoor ze met een lach de hele set mee naar huis nemen en graag terug komen!

Naast het klantcontact zorg je er ook voor dat jouw shop en onze collectie er meer dan aantrekkelijk uitziet. Wij helpen je op weg met wat presentatie richtlijnen, maar jij zorgt voor de uitstraling! De vracht wil je zo snel mogelijk in de winkel hebben want alleen dan kan het verkocht worden. Daarnaast ben jij zelfstandig en vind jij het prima om soms een dag verantwoordelijk te zijn voor jouw shop.

Jij brengt dit met je mee!

Je hebt een aangeboren passion-for-fashion! Advies geven vind je fantastisch. Je beschikt over een goede dosis lef en durft te verkopen. Jouw enthousiasme is niet alleen fijn voor de klanten maar je bent voor jouw collega’s een feest om mee werken.

  • Je hebt ervaring met klantcontact;
  • Je beheerst de Nederlandse taal;
  • Je bent communicatief sterk en maakt makkelijk contact met anderen;
  • Je bent servicegericht en hebt geweldige verkoop skills;
  • Je bent flexibel inzetbaar: jij wilt én kunt doordeweeks en in het weekend werken;
  • Je bent proactief, energiek en stressbestendig.

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Zie jij jezelf als nieuwe collega in onze nieuwe winkel in Arnhem Presikhaaf?

Yes! Jij herkent je direct in dit profiel en ziet het helemaal voor je bij MS Mode! Wat nu? Je gaat naar de button "solliciteer direct" en stuurt je sollicitatie. Je ontvangt z.s.m. een reactie op jouw sollicitatie.
 
Hier solliciteren: