Vandaag geopend 12:00 - 18:00

Zet jouw broer of zus in het zonnetje

25 september 2019

Nationale Broer en Zus-dag. Maandag 30 september is het zover. Een mooi moment om jouw broer en/of zus te laten weten hoeveel hij/zij voor jou betekent!

Deze speciale dag is door radio-DJ Giel Beelen uitgeroepen ter nagedachtenis aan zijn zus Saskia. Zij overleed in 2013 aan de gevolgen van kanker. De DJ wilde er een positieve draai aan geven en op deze manier wilt hij iedereen die een broer of zus heeft aanmoedigen elkaar te koesteren.

Wil jij jouw broer en/of zus op deze speciale dag in het zonnetje zetten? Koop de leukste cadeaus in winkelcentrum Presikhaaf of kom gezellig samen langs! 

Zo zijn er bijvoorbeeld genoeg leuke plekjes om lekker samen te eten en drinken. Bij onder andere Smaak d’Italia kun je terecht voor een heerlijke kop koffie en lunch. Moeten jullie maandag gewoon naar school of werk? Dan kun je natuurlijk ook nu alvast een mooi cadeautje kopen. Geef bijvoorbeeld een mooie cadeauset van Etos, een goed boek van de Bruna of een mooie bos bloemen van Marco’s Bloemen cadeau.

Moe geworden van zo’n lange dag vol gezelligheid? Bij Kwalitaria Délifrance Luciano sluit je de dag af met een lekkere snack of warme maaltijd.

Genoeg te koop en te doen dus in winkelcentrum Presikhaaf! Hopelijk tot snel!