Event | Monsters Ontsnapt!

28 oktober 2018
Event | Monsters Ontsnapt!

In winkelcentrum Presikhaaf zijn monsters ontsnapt. Ga zondag 28 oktober mee op pad om ze te vangen!

Monsters vangen en prijzen winnen

Op zondag 28 oktober tussen 12:00 - 17:00 uur gaan de kinderen op pad om de ontsnapte monsters in het winkelcentrum te vangen. Verspreid over het winkelgebied hangen stickers met echte griezelfiguren. Op iedere sticker staat een letter. Als de kinderen alle letters weten te vinden, dan komen ze erachter waar de griezels zich bevinden. De kleurhoek vormt het begin- en eindpunt van de zoektocht. Hier krijgen de kinderen een kleurplaat waarmee ze op zoek gaan. Op de kleurplaat vermelden ze de verschillende letters, waarmee ze aan het einde een woord kunnen vormen. Nadat de kinderen alle griezels gevonden hebben, kunnen ze in de kleurhoek de kleurplaat inkleuren en het woord vormen. Ze kunnen ook op de foto met de échte griezels! 

Degene met de griezeligste foto met het goede woord wint een griezelpakket

Winactie

Zo kan je meedoen aan de winactie:

1. Haal een kleurplaat bij de aanmeldbalie;
2. Ga op zoek naar alle monsters;
3. Verzamel alle letters;
4. Vorm het juiste woord en kleur de kleurplaat in;
5. Maak een griezelige foto;
6. Deel de griezeligste foto op de Facebookpagina van het winkelcentrum en maak kans op een griezelpakket t.w.v. €75 euro!

 

De griezelige foto's kunnen door de ouder(s)/verzorger(s) op de Facebookpagina van winkelcentrum Presikhaaf worden geplaatst. De kinderen gaan op de foto met hun kleurplaat en op de kleurplaat moet het juiste woord vermeld staan. Dit is de enige manier om kans te maken op het griezelpakket. De winnaar wordt bekend gemaakt op woensdag 31 oktober via de pagina! 

Kom jij mee griezelen op 28 oktober bij ons in het winkelcentrum?