Event | Proef Presikhaaf!

24 mei 2018 27 mei 2018
Event | Proef Presikhaaf!

Van 24 t/m 27 mei wordt de opening van het Versplein gevierd in winkelcentrum Presikhaaf! Lees hieronder meer over het openingsevent 'Proef Presikhaaf'.

Openingsfeest

Het Versplein wordt feestelijk geopend. Geniet van heerlijke verse hapjes, mooie muziek, entertainment, live cooking en een huiskamerconcert!
Extra leuk: voorafgaand aan de opening rijdt er een echte Proef Presikhaaf foodtruck rond door het gebied. Wie weet spot jij hem ook!

Tijdens Koningsdag op 27 april spot je de foodtruck nabij wijkmarkten in o.a. Westervoort, Velp, Huissen. Op 6 mei rijdt de foodtruck nabij Sonsbeekmarkt en noordelijke wijken in Arnhem. Op 17 mei kun je hem zien in het centrum van Arnhem! 

Programma

Dag 1: donderdag 24 mei
In de ochtend vindt een programma plaats voor genodigden. Bij de ondernemers van het Verplein vind je de meest heerlijke versproducten! De foodtruck is ook aanwezig en je kunt luisteren naar fijne tunes! 

Om 09:30 uur staat PM-wasservice op het Gildemeesterplein. Wist jij dat een wasstraat tot wel 400 liter per wasbeurt gebruikt? De methode van PM-wasservice bespaart water én lak. Er wordt zorgvuldig met de hand gewassen en er worden steeds schone doeken gebruikt. PM-wasservice zet zich daarnaast volledig in voor medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt die onder begeleiding de werkzaamheden verrichten. Meld je ter plaatse aan, zodat jouw auto tijdens het shoppen volledig wordt schoongemaak. Tijdens Proef Presikhaaf kost een wasbeurt slechts €5 euro in plaats van €15,50 euro!

Dag 2: vrijdag 25 mei
Op deze dag ontdek je wederom de heerlijke versproducten van de ondernemers! Ook vandaag staat PM-wasservice weer vanaf 09:30 uur op het Gildemeesterplein. 

Dag 3: zaterdag 26 mei
Op zaterdag tussen 12:00 en 17:00 uur zijn er live cookings workshops en bewonder je de foodtruck die midden op het Versplein staat. Geniet hier van de heerlijke hapjes die worden uitgedeeld en ontdek de verschillende producten bij de verswinkels. Ook kun je genieten van een optreden van zanger Joey Hartkamp uit Arnhem. Je kent hem van zijn singles 'Hoor je mijn hart' en 'Dans met me mee'!

11:30 - 15:30 uur | Live cooking
15:30 - 16:00 uur | Optreden Joey Hartkamp

Dag 4: zondag 27 mei
Zondag wordt midden op een Versplein een gezellig huiskamerconcert gegeven tussen 12:00 - 17:00 uur. De ondernemers heten je weer van harte welkom om heerlijke verse producten te ontdekken!

Ondernemers op het Versplein

Ga voor een frisse coupe naar Team Kappers, smul van geroosterde kip bij Rooster's, reinig je kleding bij Stomerij Zeyrek, haal de lekkerste taart bij MultiVlaai, shop je dagelijkse boodschappen bij Aldi of Albert Heijn, geniet van Italiaans ijs bij Smaak D'italia, haal een uniek wijntje bij Gall & Gall, borrel erop los bij Delicatessehoff, kies jouw barbecuevlees bij Keurslager De Haas en haal het mooiste boeket bij Marco's Bloemen

Wees van harte welkom tijdens de feestelijke opening van het Versplein in Winkelcentrum Presikhaaf! 

Heb jij gouden tips voor Presikhaaf?
Geef je mening via deze link >>