Event | Sinterklaas in winkelcentrum Presikhaaf

17 november 2018 1 december 2018
Event | Sinterklaas in winkelcentrum Presikhaaf

Sinterklaas en zijn pietenvrienden komen weer naar Nederland. Dat vieren we natuurlijk ook gezellig in winkelcentrum Presikhaaf! Bekijk hieronder alle leuke activiteiten rondom het Sinterklaasfeest. 

Silent Pieten Disco

Op zondag 25 november van 12:00 - 17:00 uur kunnen alle kinderen lekker met de pieten dansen en swingen tijdens de Silent Pieten Disco! De kinderen luisteren via een koptelefoon naar vrolijke dansmuziek. 

Sinterklaaskleuren

Alle creatievelingen kunnen op zaterdag 17 november t/m zaterdag 1 december sinterklaaskleuren! Vanaf zaterdag 17 november liggen er kleurplaten bij de ondernemers van het winkelcentrum. Kinderen kunnen deze kleurplaten inkleuren en omvouwen tot een schoentje, die ze in de etalages van het winkelcentrum plaatsen.  

Meet & Greet met Sinterklaas

Op zaterdag 1 december kan je Sinterklaas ontmoeten in winkelcentrum Presikhaaf, tijdens een speciale meet & greet! Deze vindt plaats van 12:00 - 16:00 uur op het Versplein. De pieten zullen alle zelfgemaakte schoentjes in de etalages vullen met een verrassing en een pietenband zorgt voor entertainment. 

Wees van harte welkom om Sinterklaas te vieren in ons winkelcentrum!

Heb jij gouden tips voor Presikhaaf?
Geef je mening via deze link >>