Kerst vieren in Presikhaaf

16 december 2017 23 december 2017
Kerst vieren in Presikhaaf

Kom jij samen met ons in winkelcentrum Presikhaaf kerst vieren? In december kan je twee zaterdagen genieten van kerstmuziek en een leuk kerst gezelschap die wat lekkers uitdeelt.

UPDATE >>

EXTRA DAG: Aankomende zondag 24 december is er een extra koopzondag in winkelcentrum Presikhaaf. Ook deze dag kan je tussen 12:00 en 16:00 uur genieten van lekkere warme chocolademelk die uitgedeeld wordt door de kerstdames. Wees er snel bij, want op = op. Kom jij ook tussen het winkelen door even lekker opwarmen? 

Kerst entertainment

Heb jij ook al zo'n zin in kerst? Nét voor de kerstdagen op zaterdag 16 en 23 december kom je misschien wel onze 6 kerstvrouwen tegen in het winkelcentrum. Ze delen tussen 12:00 en 16:00 uur gratis heerlijke warme chocolademelk uit met iets lekkers erbij.

Daarnaast staat er ook een speciale kerstboom in het winkelcentrum. Maar wat is er dan zo speciaal aan deze boom? Het is een zingende kerstboom en de boom is wel 4,5 meter hoog. De kerstboom zingt diverse kerstliedjes speciaal voor jou deze middagen!

Kom jij op zaterdag 16 of 23 december tussen 12:00 en 16:00 uur shoppen of gewoon gezellig langs? Verheug je op kerstmuziek en lekkers!

Heb jij gouden tips voor Presikhaaf?
Geef je mening via deze link >>