Presikhaaf Proeft | Delicatessehoff

27 november 2018
Presikhaaf Proeft | Delicatessehoff

Delicatessehoff is de specialiteitenwinkel voor iedereen die van lekker eten houdt, een winkel vol kaas, delicatessen, noten, bonbons, olijven, wijnen en specialiteiten. Kwaliteitsproducten om te koken, voor een borrel, snack of als tussendoortje. Bij ons vindt u dagelijks een vers en uitgebreid assortiment Nationale en Internationale specialiteiten. We vinden het belangrijk te weten waar onze producten vandaan komen. We maken dan ook het liefst de producten zelf of halen het rechtstreeks bij de boer en adviseren u graag hoe u onze producten het beste kunt gebruiken.

KAAS
Het assortiment kaas is ronduit schitterend te noemen, van jong belegen tot kruimig extra oud.Buitenlandse kaasjes voor bij de borrel, na het diner of gewoon omdat het lekker is. Delicatessehoff heeft diverse soorten blauwader, witschimmel en rode korstkaasjes.
Ook voor een heerlijke kaasfondue of raclette kunt u bij ons terecht

NOTEN
Super gezond en bijzonder lekker!
Verse noten gebrand in onze eigen winkel! 
Delicatessehoff heeft een breed assortiment aan noten en zuidvruchten! Diverse speciale huisgemaakte noten mixen, voorverpakte noten en zuidvruchten vanuit de beste delen van de wereld!

BONBONS
Delicatessehoff heeft voor elke gelegenheid en elke feestdag geschikte chocoladegeschenken. Of het nu om onze luxe chocolade letters gaat, het enorme assortiment handgemaakte bonbons. Delicatessehoff heeft het allemaal! Op zoek naar chocolade relatie- of personeelsgeschenken van hoogwaardige kwaliteit, dan ben je bij ons op het juiste adres. 

Alle chocolade geschenken van Delicatessehoff zijn gemaakt van heerlijke Callebaut chocolade die natuurlijk ook 100% duurzaam zijn verbouwt.

GESCHENKEN
Of het nu gaat om een geschenk voor de fijnproever, verjaardagscadeau, relatiegeschenken of kerstpakketten voor uw bedrijf: wij denken graag met u mee om een origineel pakket samen te stellen met de heerlijkste producten en ingrediënten waarbij de presentatie en de smaak volledig tot z’n recht komen! 

Kom ook proeven bij Delicatessehoff!