Presikhaaf Proeft | Keurslager De Haas

13 december 2018
Presikhaaf Proeft | Keurslager De Haas

De dagen zijn korter, de gezellige verlichting hangt weer, oftewel de feestdagen staan weer voor de deur, het moment om culinair uit te pakken.

Speciaal voor de feestdagen heeft Keurslager De Haas weer mooie producten aan haar assortiment toegevoegd.

De slagers Denny en Martijn denken graag mee met de invulling van bijvoorbeeld uw Kerstdiner of Kerstlunch. Hieronder vind je hun favorieten.

Denny
‘De afgelopen tijd zijn we druk bezig geweest om weer het mooiste wild in te kopen, zoals prachtige hertenrugfilets, hazerugfilets of bijvoorbeeld smaakvolle kalkoenen.

En natuurlijk maak ik graag even van de gelegenheid gebruik om te vertellen over onze heerlijke wildpeper; drie soorten wild in een heerlijke saus, perfect als voor- of hoofdgerecht, deze hoeft u alleen nog maar even op te warmen.

Wilt u meer weten over ons wildassortiment, kom dan gezellig langs in onze winkel!

Martijn
‘Heeft u niet zoveel zin of tijd om in de keuken te gaan staan met de Feestdagen, dan hebben we de perfecte oplossing: onze heerlijke saladeschotels. De saladeschotels bestaan uit diverse bakjes op een schaal. Hierdoor kunt u het makkelijk in de koelkast bewaren, maar het heeft ook een elegante en stijlvolle uitstraling. En behalve dat, zijn ze ook onwijs lekker. Het is een heerlijke combinatie van huisgemaakte vleeswaren, de rundvleessalade en verse groenten en fruit, echt een aanrader!’

Maar Keurslager de Haas heeft nog meer smaakvols in huis om uw Feestdagen te laten slagen, denk hierbij aan de handgeknoopte rollades, heerlijke gourmetschotels of bijvoorbeeld een mooie ossehaas.

We nodigen u graag uit om een kijkje te komen nemen in onze winkel en u te laten verrassen door ons assortiment.