Vandaag geopend 09:30 - 17:00

Shoeby Party

31 augustus 2020

FASHION PARTY bij Shoeby!

Vier het feest mee van woensdag 9 t/m zondag 13 september. Een nieuw seizoen vraagt om een nieuwe garderobe. Oftewel: een legitieme reden voor een buitensporige winkelsessie. Kun je wel wat hulp gebruiken bij je zoektocht? Maak dan een afspraak met een van de personal shoppers. Je kunt langskomen in de winkel of je kunt een online afspraak maken. Bovendien krijg je 20% korting* op de hele collectie! 

 
En trouwens, er is een popcorn machine op vrijdag & zaterdag!

 

Unieke looks

Shoeby staat voor een verrassende, eigenzinnige collectie die vaak wisselt en altijd on trend is. Eén ding is zeker: dankzij de diversiteit aan stijlen én hun kleine series, ben je verzekerd van een unieke look. Zo word jij moeiteloos het stralend middelpunt van iedere gelegenheid.

 

Personal Shopping

Mensen mooier maken is hun passie. Op zoek naar een party look of een nieuwe garderobe? Onze personal shoppers komen met verrassende combinaties, materialen en kleuren gebaseerd op jouw wensen, voorkeuren en figuur. Plan gratis een afspraak via shoeby.nl/personal-shopper voor:

  • kleur & stijladvies
  • looks passend bij jouw figuur
  • 100% alle aandacht voor jou

 

Shoeby met de S van service

Van VIP-nights op maat in store tot kinderfeestjes: ze organiseren het met liefde voor jou. Natuurlijk bieden zij 100% tevredenheidsgarantie en kun je altijd kleding op zicht meekrijgen. Shop je liever online? Dan kun je jouw bestelling gratis in jouw Shoeby-winkel ophalen, laten afstellen door een personal shopper of kosteloos retourneren.

 

Altijd dichtbij

Letterlijk én figuurlijk. Met 225 winkels en bijna 800 personal shoppers kun je altijd ergens in de buurt terecht en tref je al snel een bekend gezicht. Daarnaast kun je ook online en in de app 24/7 terecht voor je dagelijkse dosis fashion en inspiratie. Dichterbij kan bijna niet!

 

Download nu de Shoeby app op jouw telefoon of tablet voor 24/7 mode inspiratie. Bekijk lookbooks en shop jouw favoriete items in een handomdraai! Zorg dat je inlogt of een account aanmaakt. Zo spaar je punten op al je aankopen voor fijne waarde cheques.

 

*de korting is gelding van 9 t/m 13 september op de originele prijs van de artikelen bij Shoeby Arnhem op vertoon van de Shoeby app. Niet geldig op BN’er collectie of i.c.m. andere acties.

 

Tot snel in Presikhaaf!