Sinterklaas in Presikhaaf!

2 december 2017
Sinterklaas in Presikhaaf!

Veel snoepgoed, de schoen zetten en Sinterklaas liedjes zingen. Het is weer bijna Sinterklaas. Op zaterdag 2 december komt Sinterklaas met zijn pieten langs in Presikhaaf! 

Aankomst Sinterklaas

Het is bijna december en dat betekent dat Sinterklaas weer uit Spanje naar Nederland komt. Op 2 december bezoekt hij ook winkelcentrum Presikhaaf!

Sinterklaas komt op deze zaterdag met zijn paard naar het winkelcentrum. Kom jij Sinterklaas begroeten? Na aankomst neemt Sinterklaas plaats op het podium in de passage. Sinterklaas gaat dan graag met jou op de foto! Daarnaast kan je ook zomaar de strooipieten tegenkomen, die rondlopen door het hele winkelcentrum. Ook is er een Pietenband aanwezig die zorgt voor een gezellige sfeer en leuke Sinterklaas liedjes.

Pietenbootcamp

Tijdens deze gezellige middag is er ook een pietenbootcamp voor kinderen. Hiervoor wordt een sfeervol plein ingericht met een pietenparcours, onder begeleiding van drie pieten. Zo kan je over de evenwichtblak, door de kruip door sluip door-tunnel, op de glijbaan, blokken lopen, door hoepels kruipen en pakjes in de schoorsteen gooien. Heb je het hele parcours afgelegd? Dan ontvang je na afloop een officieel pietendiploma!

Wij verwelkomen je graag van 13:00 tot 17:00 uur in winkelcentrum Presikhaaf!

Win bezoek van Sinterklaas

Van 8 tot 15 november maak je op onze Facebookpagina kans om een bezoek van Sinterklaas met 2 pieten te winnen. Op 2 december, aansluitend op het sinterklaasprogramma in het winkelcentrum, gaat Sinterklaas bij 4 winnaars op bezoek. 

Wat moet je doen? Tag in het Facebookbericht een vriend(in) die een bezoek van Sinterklaas met pieten moet winnen en laat ons in een reactie op dit bericht weten waarom. Let op: de winnaars wonen in de buurt van winkelcentrum Presikhaaf.

Op woensdag 15 november maken we via Facebook 4 winnaars bekend. De bezoeken vinden plaats tussen 17:30 en 19:30 uur op 2 december. 

Heb jij gouden tips voor Presikhaaf?
Geef je mening via deze link >>