Tips voor Valentijnsdag!

5 februari 2019
Tips voor Valentijnsdag!

De meest romantische dag van het jaar, Valentijnsdag, staat bijna voor de deur! Is er iemand die jij graag wil verrassen, maar weet je niet zo goed hoe? Wij hebben de leukste Valentijnsdag tips en ideeën voor je op een rijtje gezet. Speciaal voor jou!

      1. Persoonlijke boodschap

Niets is leuker dan een lieve boodschap voor jouw Valentijn! Bij Bruna of Primera vind je de leukste Valentijnskaarten. Kies er een uit, schrijf er een persoonlijk tekstje op en verras je Valentijn als jouw kaart door de brievenbus valt op 14 februari!

     2. Gek op bloemen!

Van bloemen wordt iedereen vrolijk toch?! Rozen zijn natuurlijk de meest gegeven bloemen op Valentijnsdag, maar je kunt ook zelf een bos samenstellen bij Marco’s Bloemen met de favoriete bloemen van jouw geliefde. Dan zit je altijd goed!

    3. Cadeautips

Wil je graag iets cadeau geven, maar weet je niet wat? Een geschenkpakket of een geurtje van Etos doet het natuurlijk altijd goed, maar je kunt bijvoorbeeld ook gaan voor een mooi fotolijstje van Xenos met een leuke foto van jullie samen erin. Houdt jouw Valentijn van lezen? Vraag dan in Bruna of Primera advies voor een mooi boek!

   4. Liefde gaat door de maag

Liefde gaat door de maag en dat is op 14 februari niet anders. Neem je geliefde mee naar Kwalitaria Délifrance Luciano voor een heerlijke lunch.