Vandaag geopend 09:30 - 17:00

Kerstdiner bestellen

19 november 2021

Je kerstdiner bestel je dit jaar eenvoudig via Presikhaaf Connect; aandacht voor zowel verse producten als voor onze lokale helden!

December is de maand waarbij de feestdagen centraal staan. Traditiegetrouw met veel cadeautjes, veel familie & vrienden en veel reuring rond Sinterklaas, Kerst & de jaarwisseling. Dit jaar ziet de maand december er toch weer allemaal wat anders uit, maar we gaan er alsnog een gezellige maand van maken!

Pak het kerstdiner dit jaar daarom nog groters aan met extra aandacht via Presikhaaf Connect; aandacht voor zowel het eten als voor onze lokale helden!

Speciale besteldata/momenten kerst

  • Tot en met 21 december je nog online (kerst)bestellingen doorgeven (zowel voor afhaal als bezorgen).
  • Ná 21 december blijft Presikhaaf Connect gewoon open, maar kan er geen afhaal of bezorgbestelling meer geplaatst worden voor de dagen 22 t/m 26 decemberAls je na 21 december bestelt, dan is de eerst mogelijke afhaal of bezorgdatum 27 december.
  • Op 22, 23 en 24 december kan er wel nog afgehaald worden tijdens openingstijden (indien dit is besteld vóór 22 december).
  • Op 25 & 26 december en 1 januari is er géén mogelijkheid tot afhalen of bezorging.
  • Op 24 en 30 december hanteren we andere bezorgtijden: tussen 10:00 en 16:00.

Kortom, plaats je online kerstbestelling vóór 22 december en jij hebt al jouw verse kerstbenodigdheden op tijd in huis!

Kerstassortiment

Bij het kerstdiner mag een eyecatcher niet ontbreken. Daarom hebben Keurslager de Haas & Rooster's het meest prachtige vlees voor je om een heerlijk kerstdiner op tafel te zetten. Eet je liever vis of tapas met kerst? Dan ben je bij Visgilde de Visscher aan het juiste adres voor de meest bijzondere zeeparels!

Groente voor een heerlijke sidedish, fruit voor de meest kleurvolle desserts & noten als topping bestel je gemakkelijk bij Fruit Company. Daarnaast mag je je kruiden en aardappelen niet vergeten om in je online winkelmandje te doen voor een smeuïge aardappelpuree!

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je liever kiest voor een kant & klaar diner, zoals een menu van Halal Burgers & Chicken. Of kies voor een Oosterse tafel? Neem dan een kijkje op het menu van Warung Baru of ga voor de Shaxian stijl van Folk Food. Een keuze maken kan lastig zijn, want ieder gerecht is een waar genot voor al je zintuigen!

Vergeet je niet je boodschappen voor de kerstbrunch in de online mandje te doen? Kies bijvoorbeeld voor een versbelegd broodje van Bakker Bart met een heerlijke vruchtensap of smoothie. Nog een toetje achteraf of een zoetigheidje bij de koffie? Bestel dan de lekkerste pindarotsjes en chocolade bij Coco & Hazel

Hoe jouw kerst er dit jaar ook uitziet, op iedere eettafel hoort een prachtig boeket van Marco's Bloemen te staan!

 

Winkelcentrum Presikhaaf wenst je fijne feestdagen & gezondheid toe!