Vandaag geopend 12:00 - 18:00

Kerstdiner bestellen in Arnhem?

9 december 2020

December is de maand waarbij de feestdagen centraal staan. Traditiegetrouw met veel cadeautjes, veel familie & vrienden en veel reuring rond Sinterklaas, Kerst & de jaarwisseling. Dit jaar ziet de maand december er allemaal wat anders uit, maar we gaan er alsnog een gezellige maand van maken!

Pak het kerstdiner dit jaar daarom nog groters aan met extra aandacht via Presikhaaf Connect; aandacht voor zowel het eten als voor onze lokale helden!

Speciale besteldata/momenten kerst

  • Tot en met 21 december je nog online (kerst)bestellingen doorgeven (zowel voor afhaal als bezorgingen).
  • Ná 21 december blijft Presikhaaf Connect gewoon open, maar kan er geen afhaal of bezorgbestelling meer geplaatst worden op 22 t/m 26 decemberAls je na 21 december bestelt, dan is de eerst mogelijke afhaal of bezorgdatum 28 december.
  • Op 22, 23 en 24 december kan er wel nog afgehaald worden tijdens openingstijden (indien dit is bestelt voor 22 december).
  • Op 25 & 26 december en 1 januari is er géén mogelijkheid tot afhalen of bezorging.

Kortom, plaats je online kerstbestelling voor uiterlijk 22 december als jij voor de kerstdagen je bestelling in huis wil hebben!

Kerstassortiment

Bij het kerstdiner mag een eyecatcher niet ontbreken. Daarom hebben Keurslager de Haas & Rooster's het meest prachtige vlees voor je om een heerlijk kerstdiner op tafel te zetten. Eet je liever vis of tapas met kerst? Dan ben je bij Visgilde de Visscher aan het juiste adres voor de meest bijzondere zeeparels!

Groente voor een heerlijke sidedish, fruit voor de meest kleurvolle desserts & noten als topping bestel je gemakkelijk bij Fruit Company. Daarnaast mag je je kruiden en aardappelen niet vergeten om in je online winkelmandje te doen voor een smeuïge aardappelpuree!

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je liever kiest voor een kant & klaar diner, zoals een menu van Halal Burgers & Chicken. Of kies voor Oosters & neem een kijkje op het menu van Warung Baru. Speciaal voor jou is er namelijk een kerstmenu samengestelt. Een keus maken kan lastig zijn, want ieder gerecht is een waar genot voor al je zintuigen!

Vergeet je niet je boodschappen voor de kerstbrunch in de online mandje te doen? Kies bijvoorbeeld voor een versbelegd broodje van Bakker Bart met een heerlijke vruchtensap of smoothie. Of ga je voor een brunchtafel waarbij ieder zelf zijn of haar brunch mag samenstellen? Bestel dan online het brood met een heerlijk banket bij Bakker Hilvers!

Wist je dat Bakker Hilvers een speciaal kerstaanbod met de lekkerste producten heeft toegevoegd aan hun online assortiment? Je bekijkt het assortiment hier!

Hoe jouw kerst er dit jaar ook uitziet, op iedere eettafel hoort een prachtig boeket van Marco's Bloemen te staan!

 

Winkelcentrum Presikhaaf wenst je fijne feestdagen & gezondheid toe!