Vandaag geopend 09:30 - 18:00

Lunch bestellen in Arnhem?

19 oktober 2020

Lunch bestellen in Arnhem doe je natuurlijk via Presikhaaf Connect!

Een heerlijke middagmaaltijd van jouw favoriete lokale verswinkel thuisbezorgd krijgen vind je gemakkelijk op 1 plek. Het ophalen van jouw lunch mag ook! Jouw lunch neem je bijvoorbeeld gemakkelijk mee naar je werk of school of zet je in het weekend op tafel om gezamenlijk van te genieten.

Liever direct jouw lunch uitkiezen? Dat kan hier!

 

Brood, salades & fruit

Wij Nederlanders zijn dol op brood. Daar staan wij dan ook bekend om. Van geroosterd brood tot aan rijkelijk belegde sandwiches, niets is ons te gek. Wit of bruin brood. Zachte of harde bolletjes. Bij Bakker Hilvers hebben ze het allemaal. Het enige wat jij nog moet doen is je brood smeren.

En vergeet je ook niet je dagelijkse dosis groente en fruit te eten? Met de salades van Fruit Company bewijzen zij dat gezond eten écht lekker kan zijn. En hun groente en fruit bevatten zitten ook nog eens boordevol met vitaminen en mineralen om je dag een extra boost te geven. Want inkakken doe je maar na je werk- of schooldag!

Salades bestellen in Arnhem wordt zo nóg makkelijker.

 

Warme snacks & soep

Eet je liever warm in de middag? Dan is bijvoorbeeld soep een fijne keus! Bij Keurslager de Haas hebben ze vele verschillende soepen van tomatensoep tot aan goulashsoep. Voor ieder wat wils dus! Een heerlijke, dampende kop soep doet namelijk iedereen goed. Een warme snack, zoals een portie kippeling van Rooster’s of kibbeling van Visgilde, is ook geen slecht idee! Of heb je liever een bapao van Warung Baru? Niet is fijner dan een warme snack of soep dat voor jou al vers is bereid dat ook nog eens wordt thuisbezorgd. Zo hoef jij niet jouw huis te verlaten en de kou te trotseren!

 

Al met al begint jouw lunchmoment bij Presikhaaf Connect. Blijf lekker warm binnen zitten, want wij komen in de hoogste vers-snelling graag naar je toe! 

Smakelijk eten!