Vandaag geopend 09:30 - 18:00

Vegetarisch bestellen in Arnhem?

11 november 2020

Gezond en bewust eten zonder vlees of met minder vlees is niet moeilijk. 

Of dat nu is omdat we dierenleed afkeuren, het beter is voor onze aarde of omdat we het als gezonder ervaren; vegetarisch eten hoeft er niet minder lekker op te zijn! Ben jij vegetariër of wil je eens vegetarisch proberen? Wij laten jou met Presikhaaf Connect zien welke vegetarische opties er allemaal zijn! 

Liever direct jouw vegetarisch gerecht uitkiezen? Dat kan hier!

 

Indonesische keuken

Dagvers, puur en authentiek; dat is waar Warung Baru voor staat! Naast dat hun gerechten geheel lactosevrij zijn, zijn de meeste gerechten ook nog eens vegetarisch. Soja en tofu zijn bekende vleesvervangers en bevatten veel eiwitten. In combinatie de grote hoeveelheid groenten in de maaltijden, zorgen de gerechten van Warung Baru ervoor dat jij niks tekort komt! Probeer eens het gerecht Gado Gado of Tempé Warung Baru; een waar genot voor jouw smaakpapillen!

 

Vers & fruitig

De producten van Fruit Company staan er natuurlijk om bekend dat ze ontzettend vers zijn. Zo hebben zij naast het traditionele groenten- en fruit, ook een breed assortiment ongebrande noten, zuidvruchten, gedroogd fruit, rauwkost en salades. En je kan er van alles mee maken! Van stamppotten en pasta’s tot aan risotto’s, hartige taarten en maaltijdsalades. Je kan natuurlijk ook kiezen voor een van de vele kant-en-klare rauwkosten, salades & maaltijden, scheelt weer tijd in de keuken. Fruit Company maakt vegetarisch eten gemakkelijk voor jou!

Salades bestellen in Arnhem wordt zo nóg makkelijker.

 

Winter-BBQ

Wist je dat Keurslager de Haas een vegetarische BBQ box heeft? Je bekijkt de box hier!

 

Smakelijk eten!