Vandaag geopend 12:00 - 18:00

Spaarprogramma

19 mei 2021

Beloning & sparen met Presikhaaf Connect via Piggy

Presikhaaf Connect loopt de laatste tijd op rolletjes en om onze klanten te belonen voor hun bestellingen, hebben we ons aangesloten bij het spaarprogramma Piggy! Bij elke bestelling die je vanaf nu plaatst op Presikhaaf Connectspaar je automatisch gratis Piggy punten en die kun je weer gebruiken voor leuke kortingen en/of producten. Wat het spaarprogramma precies inhoudt, lees je hieronder.

Hoe werkt het?

  • Presikhaaf Connect staat op Piggy. Download de gratis app via de QR code hieronder.
  • Registreer je hier.
  • Bestel bij onze lokale versondernemers op Presikhaaf Connect.
  • Voor iedere €1,- die je besteed, ontvang je automatisch 1 spaarpunt.
  • Zoek in de App naar “Presikhaaf Connect”, via hier wijst het zich vanzelf. Op deze app kun je zien hoeveel punten je hebt en waarvoor je ze kunt inwisselen.

Waar kan ik voor sparen?

Met deze punten spaar je bijvoorbeeld voor korting op Le Creuset pannen, luxe kookboeken, bioscoopkaartjes of simpelweg een kortingsbon van €10,- die je weer kunt besteden op Presikhaaf Connect. In de toekomst zal het ook mogelijk zijn om te sparen voor dagjes weg, dus houd het programma goed in de gaten!

Wat is Piggy?

Piggy is een platform voor spaar- en loyaliteitsprogramma’s. Elke keer als je een bestelling plaatst op Presikhaaf Connect, spaar je automatisch gratis punten voor ons spaarprogramma via Piggy.

piggyapp-nl.png

Tot snel in Presikhaaf! 👋