Vandaag geopend 12:00 - 18:00

Winkels

Kijk jij ook zo uit naar een dagje winkelen? Dan is winkelcentrum Presikhaaf dé plek om je slag te slaan. In het winkelcentrum (nabij centrum Arnhem) bevinden zich winkels op het gebied van mode, lifestyle, beauty en horeca. Wil je jouw garderobe of die van de kids updaten met de laatste mode? De winkels in het Arnhemse Presikhaaf bieden kleding, schoenen en accessoires voor dames, heren en kinderen. Daarnaast zijn er geregeld leuke events en acties in het winkelcentrum.

Ook voor de dagelijkse boodschappen kun je bij Presikhaaf terecht. Albert Heijn en Coop zijn 7 dagen per week geopend.

Parkeren in het centrum van Arnhem kan een behoorlijke kostenpost zijn tijdens een dagje uit. Bij winkelcentrum Presikhaaf heb je daar geen last van want bij ons is parkeren namelijk altijd gratis. Daarbij zijn er voldoende parkeerplekken voor alle bezoekers, zodat je geen rondjes hoeft te rijden voor die ene parkeerspot. 

Arnhemse bakkers

Voor heerlijke zoete, maar ook hartige lekkernijen ben je in winkelcentrum Presikhaaf aan het juiste adres. De bekende bakkerij Bakker Bart en Bakker Hilvers vormen samen het hart van de verse delicatessen. Voor iedere gelegenheid, voor elk jaargetijde en voor iedereen is er wat lekkers te vinden bij de bakkerijen. Bakker Hilvers is Arnhems oudste bakkersbedrijf en hun authentieke recept in combinatie met de passie voor het vak, proef je terug in de verse bakkersproducten.

Dit geldt ook voor Bakker Bart, die van origine uit Nijmegen komt, maar inmiddels 170 winkels door het hele land heeft geopend. Waaronder uiteraard een winkel in het winkelhart van Arnhem Presikhaaf. Waar beide bakkers gegarandeerd vers brood verkopen, wordt er ook rekening gehouden met dieetwensen. Zo zijn er veel biologische producten in het assortiment opgenomen en de keuze voor mensen met allergieën is ruim. Voor ieder wat wils op de lekkerste manier bereid. Wie wil dat nou niet?    

Openingstijden bakkers Arnhem

Voor de openingstijden en locaties van de bakkers in Presikhaaf Arnhem klik je bovenaan deze pagina op de betreffende winkelpagina's. Tot ziens in winkelcentrum Presikhaaf!