Vandaag geopend 09:30 - 18:00

Winkels

B
Bruna
P
Primera

Bruna of Primera?

Waar je bij de Bruna terecht kan voor hét grootste boekassortiment van Nederland, is Primera ook gespecialisseerd in de leukste Giftcards voor elke gelegenheid. Bij beide boekenwinkels is een groot assortiment boeken, cadeaus en papierwaar aanwezig. Duik jij graag weg in een spannend boek? Ben je op zoek naar levendig fictieboek, boeken voor de hobbyist, educatieve en speelse kinderboeken of juist internationale Engelse boeken: je slaagt altijd bij Bruna.

Heb je écht geen inspiratie kijk dan eens bij de Bruna Boek toppers top 10 en je bent gegarandeerd voorzien van een mooi een boek. Daarnaast kun je bij Bruna terecht voor alle soorten kantoorartikelen! Naast de Giftcards en cadeaus, heb je bij Primera ook E-Sigaretten om eens en voor altijd af te rekenen met je rookgewoonten. Kortom, alles wat je nodig hebt voor oneindig leesplezier is te vinden in de boekenwinkels van winkelcentrum Presikhaaf!

Openingstijden boekenwinkels Arnhem

Ben je benieuwd naar de openingstijden van de boekenwinkels in Presikhaaf Arnhem? Klik dan bovenaan deze pagina op jouw favoriete boekenwinkel. Tot ziens in winkelcentrum Presikhaaf!

Kijk jij ook zo uit naar een dagje winkelen? Dan is winkelcentrum Presikhaaf dé plek om je slag te slaan. In het winkelcentrum (nabij centrum Arnhem) bevinden zich winkels op het gebied van mode, lifestyle, beauty en horeca. Wil je jouw garderobe of die van de kids updaten met de laatste mode? De winkels in het Arnhemse Presikhaaf bieden kleding, schoenen en accessoires voor dames, heren en kinderen. Daarnaast zijn er geregeld leuke events en acties in het winkelcentrum.

Ook voor de dagelijkse boodschappen kun je bij Presikhaaf terecht. Albert Heijn en Coop zijn 7 dagen per week geopend.

Parkeren in het centrum van Arnhem kan een behoorlijke kostenpost zijn tijdens een dagje uit. Bij winkelcentrum Presikhaaf heb je daar geen last van want bij ons is parkeren namelijk altijd gratis. Daarbij zijn er voldoende parkeerplekken voor alle bezoekers, zodat je geen rondjes hoeft te rijden voor die ene parkeerspot.