Vandaag geopend 09:30 - 18:00

Winkels

C
Coop Presikhaaf

Supermarkten Arnhem

In winkelcentrum Presikhaaf zijn Albert Heijn en Coop te vinden voor al je dagelijkse boodschappen. Van versproducten tot de snoepafdeling en kant-en-klaar producten tot gezonde gerechten en artikelen. Albert Heijn en Coop zijn beide supermarkten waar jij dagelijks geïnspireerd kunt worden voor overheerlijke (multiculturele) gerechten. Albert Heis is 7 dagen per week geopend en bij Coop vind je meer dan 90 scherpe acties en ronde prijzen. Voor elke feestdag, voor elke gelegenheid en voor iedereen staat er elke avond wat lekkers op tafel. Proef en geniet van het supermarktaanbod van Presikhaaf! 

Dagelijkse boodschappen 

In winkelcentrum Presikhaaf kun je 7 dagen per week terecht bij Albert Heijn. Heb je op zondag een diner met een vrienden of familie maar heb je nog niets in huis? Presikhaaf staat altijd voor je klaar en bovendien is parkeren altijd gratis

Proef ons versaanbod! 

Naast de vele producten die je in de supermarkt kunt vinden, heeft ons winkelcentrum in Arnhem een breed aanbod aan vers! Ontdek de heerlijkste verse broden van onze Bakkers, ambachtelijke vlaaien bij Multivlaai, heerlijke verse vis van Spakenburgs Vispaleis of gevarieerd fruit bij Fruit Company. Kom langs en proef van het versaanbod van onze vers- en delicatessenwinkels in Arnhem! 

Openingstijden supermarkten Arnhem

Wil je niet voor een dichte supermarkt komen te staan? Klik bovenaan deze pagina op de supermarkt van jouw keuze! Tot ziens in winkelcentrum Presikhaaf!

Kijk jij ook zo uit naar een dagje winkelen? Dan is winkelcentrum Presikhaaf dé plek om je slag te slaan. In het winkelcentrum (nabij centrum Arnhem) bevinden zich winkels op het gebied van mode, lifestyle, beauty en horeca. Wil je jouw garderobe of die van de kids updaten met de laatste mode? De winkels in het Arnhemse Presikhaaf bieden kleding, schoenen en accessoires voor dames, heren en kinderen. Daarnaast zijn er geregeld leuke events en acties in het winkelcentrum.

Ook voor de dagelijkse boodschappen kun je bij Presikhaaf terecht. Albert Heijn en Coop zijn 7 dagen per week geopend.

Parkeren in het centrum van Arnhem kan een behoorlijke kostenpost zijn tijdens een dagje uit. Bij winkelcentrum Presikhaaf heb je daar geen last van want bij ons is parkeren namelijk altijd gratis. Daarbij zijn er voldoende parkeerplekken voor alle bezoekers, zodat je geen rondjes hoeft te rijden voor die ene parkeerspot.