Vandaag geopend 09:30 - 18:00

Black Friday

25 november 2022 - 25 november 2022

Het is weer bijna tijd voor de dag waar iedereen op zit te wachten: Black Friday! Op 25 november beleef je in Presikhaaf de welbekende shopdag voor de echte professionals. Want zeg nu eerlijk, shoppen op Black Friday staat gelijk aan een intensieve workout! Onze ondernemers halen weer hoge kortingen en te gekke extra’s uit de kast.

Shoppen tijdens Black Friday
Black Friday is dé ideale gelegenheid om jouw duurdere wishlist weer tevoorschijn te halen, de decembercadeaus alvast in huis te halen óf gewoon even lekker rond te neuzen (let op, het laatste is op eigen risico! 🤭). De ondernemers verwennen je deze dag namelijk graag met giga kortingen en acties. Zo weet jij jouw shoppingbag wel te vullen!

Black Friday wordt een dolle dag. Hou je verlanglijstje bij de hand, bereid je voor swingend door Presikhaaf te gaan en sluit je geslaagde shopdag af bij één van onze horecazaken!

Black Friday Deals* 

  • T-Style
    Kom 25 november van 13:00 tot 17:00 de Melano collectie bewonderen. Naast leuke kortingen krijg je bij aankoop van een Melano ring ook een surprise goodiebag! Dit mag je niet missen!

Veel plezier!

 

*Deze lijst wordt aangevuld