Vandaag geopend 09:30 - 18:00


Maak kennis met The Point: hét servicehart van Presikhaaf! Hier kun jij terecht voor allerlei handige services om jouw bezoek aan het winkelcentrum makkelijker én leuker te maken.

The Point is op maandag geopend van 12:00 tot 17:00 en op dinsdag t/m zaterdag van 10:00 tot 17:00.

The Point, jouw plek om…

✔️ De enige echte Max Mobiel te boeken
✔️ Vragen te stellen bij de informatiebalie
✔️ Pakketjes weg te brengen of op te halen
✔️ Gratis een powerbank, buggy of rolstoel te lenen
✔️ Je mobiele telefoon op te laden
✔️ Je OV-chipkaart op te waarderen
✔️ Pasfoto’s te maken
✔️ Rijbewijs te verlengen
✔️ Veilig te pinnen


information7 Created with Sketch.

Informatiebalie

Bij de informatiebalie van The Point kun je terecht met al je prangende vragen over het winkelcentrum. De hosts van The Point staan je graag te woord om je verder te helpen. Kom dus snel eens langs voor een vraag, een praatje of een van de andere services van The Point.  

Openingstijden (na de opening):

Maandag | 12:00 - 17:00 uur
Dinsdag t/m zaterdag | 10:00 - 17:00 uur
Zondag | Gesloten
* De openingstijden van The Point kunnen afwijken op bijzondere dagen.

Adres

Hanzestraat 264
6826 MS Arnhem

Contact

Heb je vragen, opmerkingen of wil je een ritje boeken bij de Max Mobiel? Neem dan telefonisch contact op via 06-39813090 of stuur een mailtje naar thepoint@presikhaaf.nl.

 

Kijk voor de actuele openingstijden op onze openingstijden pagina.

Lees meer

Max Mobiel

De meest vernieuwende dienst die wordt aangeboden vanuit The Point, is de Max Mobiel. De Max Mobiel is een dienst waarbij mensen met een mobiliteitsbeperking die in de wijk wonen voor slechts een €1,00 per rit o.a. van- en naar het winkelcentrum gebracht kunnen worden. Maar het tarief geldt ook voor andere ritten binnen de wijk.

Er zijn 3 halteplaatsen binnen Presikhaaf. Hier kun je in- en uit kunt stappen. 

De halteplaatsen bevinden zich:

 1. bij de entree van het winkelcentrum aan de zijde van de Albert Heijn
 2. voor de Big Bazar
 3. recht voor de ingang van The Point

Boek nu je rit!

Heb je vragen, opmerkingen of wil je een ritje boeken bij de Max Mobiel? Neem dan telefonisch contact op via 06-39813090 of stuur een mailtje naar thepoint@presikhaaf.nl.

LET OP! Vanaf 18 juli zullen we ritjes maken tijdens de volgende tijdsvakken:

Maandag | 12:00 - 15:15 | Laatste rit om 15:00 uur
Dinsdag t/m vrijdag | 11:00 - 15:15 | Laatste rit om 15:00 uur
Zaterdag | 10:00- 14:00 en 14:00 - 17:00 | Laatste rit om 16:45

Max mobiel video

 

Lees meer

Pakketkluis

In de pakketkluis kun je gemakkelijk pakketjes ophalen en retourneren. De pakketjes worden bewaard op naam in een kluis en worden vervolgens gesorteerd en meegegeven aan de pakketservice. Heb je een pakketje besteld en The Point als ophaalpunt gekozen? Dan kun je hem natuurlijk op komen halen.

Er is een pakketkluis aanwezig van de Buren. Deze bevindt zich binnen the Point.

Lees meer

Geldautomaat

The Point is van alle gemakken voorzien. Een geldautomaat kan daarom niet ontbreken. Daarom is The Point trotse eigenaar van een Geldmaat. Hiermee kun je veilig en snel pinnen.

SeniorWeb

Stichting SeniorWeb is elke dinsdagmorgen van 10:00 tot 12:00 aanwezig in The Point. 

Heb je vragen of je computer, laptop, tablet of smartphone? Kom langs tijdens de inloopochtenden en SeniorWeb staat voor je klaar! 

Pasfoto's maken

Stap eens binnen en laat jouw pasfoto's maken in onze photobooth. Binnen een handomdraai heb je jouw nieuwe pasfoto’s in de hand of gewoon leuke foto's voor de fun! Kom maar op met dat paspoort of nieuwe rijbewijs! Je pasfoto kun je laten maken bij The Point

Meer informatie: 

 • Gebruiksvriendelijke interface
 • Voldoet aan de Nederlandse eisen
 • 27’’ hoge resolutie touchscreen
 • Bewerk jouw foto’s direct
 • Werkt met bijna alle media
 • 100% verbonden met veel smartphones (via meegeleverde kabels en Bluetooth), Facebook en Instagram
 • Toegankelijk voor mensen met minder mobiliteit
 • Betaling: contant (munt en briefgeld)

 

Moet je ook nog een nieuw rijbewijs aanvragen of verlengen? Dat kan gemakkelijk via jouw gemeente. Hier lees je hoe dat ook online kan! 

 

Lees meer

OV-chipkaart opwaarderen

Weinig dingen zijn vervelender dan een OV-chipkaart met te weinig saldo. Daarom kun je bij The Point je OV opwaarderen. Zo weet je zeker dat je na een lekker dagje shoppen terug naar huis kan. Wel zo handig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees meer

Koffieklets

Heb je een plekje nodig om even te werken, bij te praten of te babbelen met een van onze toppers? Schuif dan lekker aan bij onze koffiekletstafel!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees meer

Uitleenservice

Rolstoel of buggy uitleen

In Presikhaaf vinden wij het belangrijk dat iedereen kan genieten van onze services en ons uitgebreide aanbod, ook mensen die slechter ter been zijn. Daarom is het mogelijk om bij The Point gratis een buggy of rolstoel te lenen.

Powerbank uitleen

Ben jij jouw oplader vergeten en kun je niet stoppen met shoppen, maar wil je graag je telefoon bij je houden? Leen dan een van onze powerbanks en jouw telefoon gaat 100% opgeladen mee naar huis aan het einde van je shopsessie! Ook de powerbanks zijn op te halen bij The Point

Contact

Heb je vragen, opmerkingen of wil je een ritje boeken bij de Max Mobiel? Neem dan telefonisch contact op via 06-39813090 of stuur een mailtje naar thepoint@presikhaaf.nl.

Lees meer

Gevonden voorwerpen

Ben je iets verloren tijdens het shoppen? Voor gevonden voorwerpen kun je terecht bij beveiliging. Zij zullen de gevonden voorwerpen registreren en bewaren. 

Telefoonnummer: 0639813090
E-mail: thepoint@presikhaaf.nl.

AED & EHBO

Doen er zich calamiteiten voor of is er een noodgeval? Meld dit dan aan de beveiliging of bij een medewerker van The Point. Zij zijn gekwalificeerd EHBO'er en zijn voorzien van een AED.

Naast the Point, bevinden zich nog 3 AED's in Presikhaaf. Een in de passage bij de AH op het Westplein, een in de passage bij het terras van Bakkerij Bart en een bij de Plus.

Lees meer

Maak kennis met The Point: hét servicehart van Presikhaaf! 

Hier kun jij terecht voor allerlei handige services om jouw bezoek aan het winkelcentrum makkelijker én leuker te maken. Bij het servicepunt staat er altijd iemand voor je klaar om je te helpen. Wil jij ook gebruik maken van alle praktische services die Presikhaaf te bieden heeft?