Vandaag geopend 12:00 - 18:00
Samen gezond - samen sterk

Samen gezond - samen sterk

29 april 2021

Beste bezoeker, 

Wij van winkelcentrum Presikhaaf doen er alles aan om jouw bezoek aan ons winkelcentrum zo veilig mogelijk te maken. In lijn met het advies van het RIVM hebben wij samen met onze winkeliers daarvoor de nodige maatregelen getroffen. Onderstaand vind je de maatregelen die gelden in de openbare gebieden van het winkelcentrum alsook de regels die specifiek toegepast worden in de winkels zelf. 

Met ingang van 1 juni zijn ook de geadviseerde maatregelen voor heropening van de horeca daar aan toegevoegd. Deze vind je verderop op deze pagina.

Maatregelen in de openbare gebieden van Presikhaaf 

 • Geef jezelf en anderen de ruimte 

Houd 1,5 meter afstand van andere bezoekers en winkelmedewerkers

 • Wees verstandig 

Stel je bezoek uit als je verkouden bent of griepklachten hebt

 • Het doel reinigt de middelen

We maken jouw winkelcentrum nog vaker schoon en op verschillende plekken staan hand desinfectie zuilen

 • Kies je moment 

Als niet iedereen tegelijk komt, is het makkelijker om afstand houden. Wij hebben voor jou de piek- en de daluren in kaart gebracht zodat jij het beste moment kunt kiezen voor jouw bezoek. Kies hier jouw moment

 

Naast de algemene maatregelen in de openbare gebieden van het winkelcentrum hanteren de winkeliers, daar waar van toepassing, de onderstaande regels met betrekking tot jouw en onze veiligheid.

Maatregelen in de winkels 

 • Er zijn nooit meer dan een maximum aantal toegestane klanten tegelijk aanwezig in de winkel

Zo kan iedereen 1,5 meter afstand houden van elkaar

 • Alle medewerkers zijn scherp op hygiëne

Alle medewerkers gebruiken desinfecterende gel en letten extra goed op hun persoonlijke hygiëne

 • De producten worden verantwoord aangevuld

Het aanvullen van producten gebeurt zoveel mogelijk buiten openingstijden of in afgesloten gangpaden

 • Kun jij contactloos en met pin betalen

Geen contant geld maakt het makkelijker om contact te vermijden

 • Rekenen we ook op jou

Stel je bezoek uit als je verkouden bent of griepklachten hebt, houd 1,5 meter afstand en hoest/nies in je ellenboog

 

Maatregelen in de horeca 

 • Een moment geduld

Onze medewerkers komen je zo helpen, zou je in de tussentijd hier kunnen wachten en de 1,5 meter in acht kunnen nemen?

 • Wij rekenen op jou

Stel je bezoek uit als je verkouden bent of griepklachten hebt en hoest/nies in je elleboog. Onze medewerkers kunnen je gezondheidsvragen stellen en op basis daarvan toegang geven of weigeren.

 • Aan tafel!

Ook binnen vragen we je rekening te blijven houden met de 1,5 meter afstand. Met max 4 personen van hetzelfde huishouden. Eerst handen wassen of desinfecteren. Al onze medewerkers zijn ook scherp op hygiëne.

Graag contactloos betalen, zodat we zoveel mogelijk contact kunnen vermijden.

Zo blijven we samen gezond
#samensterk

Lees meer
Vaderdag 2020

Vaderdag 2020

12 juni 2020

Binnenkort is het tijd om jouw vader, ouwe of gewoon papa, te verrassen op Vaderdag. Zondag 21 juni is de dag dat jouw vader in de spotlight staat.

Maar weet jij wat voor type jouw vader is? En weet jij welk cadeau het beste bij hem past? Wij helpen jou bij het kiezen van het perfecte cadeau!

 

De sportieve vader

Is jouw vader altijd degene die het hardst schreeuwt langs de zijlijn? Of de vader die nooit zijn favoriete sport mist op tv?

Dan zijn Bruna of Primera dé plek voor jou! Hier hebben ze alles om jouw vader nog fanatieker te maken in zijn favoriete sport! En anders een heerlijk geurtje van Etos om hem weer lekker te laten ruiken na al die adrenaline.

 

De klus vader

Lijken de handen van jouw vader te veranderen in een hamer en schroevendraaier? En heeft hij áltijd een project om aan te sleutelen?

Om het hartje van jouw klus vader sneller te laten kloppen, klop je aan bij Blokker. Zo mist hij geen enkel gereedschap en kan hij alles maken. In combinatie met een klusboek of -tijdschrift van Bruna of Primera heb jij het perfecte cadeau voor jouw klus vader!

 

De komische vader

Zet jouw vader zich weleens publiekelijk voor schut als hij weer eens gek aan het doen is? Wordt jouw moeder altijd gek van hem als hij weer streken aan het uithalen is? Houdt jouw vader je nog steeds weleens voor de gek?

Laat je vader eens zijn serieuze kant ervaren. Geef hem een goed boek cadeau waar hij wel eventjes zoet mee is van Bruna of Primera.

 

De business vader

Is jouw vader altijd aan de telefoon om van alles te regelen? En heeft hij hart voor de zaak?

Dan is jouw vader een business vader! Geef hem een cadeaubon van zijn favoriete kleding- of schoenenzaak, zoals HB Schoenmode of The Stone. Ook een lekker geurtje van Etos doet het altijd goed! Of verras hem met de leukste sokken en stoer ondergoed van Hema!

 

De culinaire vader

Probeert jouw vader de meest uitdagende en lekkerste gerechten te koken? En zitten er afdrukken van spaghetti op het plafond?

Dan heb jij een keukenprins als vader. Hij vindt het heerlijk om culinaire en de lekkerste gerechten op tafel te zetten. Bij Gall&Gall heb je de lekkerste dranken voor ieder gerecht! Wil jij dat je vader een diner voor jou gaat maken? Dan ben je bij Bruna  aan het juiste adres voor de meest fantastische kookboeken!

 

Kan je niet kiezen welk type jouw vader is? Of je vader nou fanatiek, handig, grappig, serieus of creatief is, bij Hema hebben ze spellen voor iedere vader om samen tijd met elkaar door te brengen.

 

Voordat je het perfecte cadeau aan je vader geeft, begin je de dag natuurlijk met een heerlijk ontbijtje. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een vers sapje, eitjes, broodjes en croissantjes. Je hoeft niet ver te zoeken, want bij Bakker Bart, Bakkerij Hilvers en de supermarkten kun je alles vinden!

 

Wij wensen iedereen een fijne Vaderdag!

Lees meer
Pinksteren in Presikhaaf

Pinksteren in Presikhaaf

27 mei 2020

Pinksteren

Winkelcentrum Presikhaaf is gesloten op 31 mei | Eerste Pinksterdag. Alleen de supermarkten zijn deze dag geopend. Op 1 juni | Tweede Pinksterdag is het winkelcentrum wel geopend. Bekijk hier de openingstijden:

Albert Heijn

 • Eerste Pinksterdag | 10:00-22:00 uur
 • Tweede Pinksterdag | 08:00-22:00 uur

Coop

 • Eerste Pinksterdag | 10:00-20:00 uur
 • Tweede Pinksterdag | 08:00-21:00 uur

Gall&Gall

 • Eerste Pinksterdag | 12:00-17:00 uur
Lees meer
Moederdag in Presikhaaf

Moederdag in Presikhaaf

7 mei 2020

Yes! Het is bijna Moederdag: een dag om jouw moeder eens extra in het zonnetje te zetten! Wij hebben alle bijzondere Moederdagacties en cadeautips van onze ondernemers op een rijtje gezet, zodat jij die powervrouw goed kunt verwennen! 

 

Bij Bruna hebben ze heel wat leuke cadeau’s voor je moeder. Wat dacht je van een heerlijk boek waar ze deze dagen lekker in kan wegduiken. Maar ook een lief kaartje of een cadeaukaart voor een leuk uitje vind je bij een van deze winkels!

 

Je kunt je moeder ook altijd blij maken met een heerlijk geurtje of iets voor in de douche. Bij Etos shop je het favoriete geurtje of product van je moeder en weet je zeker dat het cadeau perfect is. Ook hebben ze natuurlijk veel verschillende soorten cadeaupakketten waar je je moeder mee kunt verrassen.

 

Bij Gall & Gall verwen je je moeder met een heerlijk wijntje. Zie je het je moeder al zeggen? ‘Wijnen, wijnen, wijnen’! Bovendien vind je natuurlijk heel veel andere soorten dranken, oftewel, de keuze is reuze!

 

Het eeuwenoude recept van een ontbijtje op bed scoort ook nog altijd zeer goed. Bij Bakker Bart, Bakker Hilvers en alle supermarkten van ons centrum vind je alles om jouw moeder eens lekker in de watten te leggen. Met een verse jus d’orange, een croissantje en een eitje ben je al een heel eind op de goede weg.

 

Nog een goede tip is een bos bloemen! Je vindt bij Marco's Bloemen een hele mooie sortering van boeketten, plantenbakken en cadeauartikelen. Hier vind je ongetwijfeld iets passends, voor jouw moeder.

 

Weet jij al waarmee je jouw powervrouw gaat verrassen? 

 

Wij wensen alle moeders een hele fijne en liefdevolle Moederdag!

Lees meer
Kies een rustig moment voor jouw bezoek

Kies een rustig moment voor jouw bezoek

30 april 2020

Beste bezoeker, 

Wij van het winkelcentrum Presikhaaf doen er alles aan om jouw bezoek aan ons winkelcentrum zo veilig mogelijk te maken. Één van de genomen maatregelen is druktespreiding in ons winkelcentrum. Wanneer niet iedereen tegelijk zijn/haar boodschappen en benodigdheden komt halen, dan zijn we beter in staat de voorgeschreven 1.5m maatregel te hanteren. 

Om jou hierbij te helpen hebben wij de piek- en de daluren voor Presikhaaf in kaart gebracht. Raadpleeg het onderstaande schema om jouw bezoek aan Presikhaaf slim te plannen.

Bedankt voor je medewerking!
#samensterk

 

Piek- en daluren in Presikhaaf
Onderstaand schema toont de maximale openingstijden van winkels in het centrum. De openingstijden van individuele winkels kunnen hiervan afwijken. Supermarkten hanteren meestal de ruimste openingstijden. Kijk voor de openingstijden van individuele winkels op de betreffende winkelpagina.

*Klik op de afbeelding voor een grotere weergave 

Het schema is gebaseerd op een sterk versimpeld druktebeeld per dag. De donker paarse kleur (druk) geeft een ander druktebeeld weer doordeweeks dan op zaterdag, daarom nog onderstaande ter verduidelijking.

Leuk als je dan komt:

Op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zondag is het rustig tot gemiddeld qua bezoekers in winkelcentrum Presikhaaf. We nodigen je dan ook van harte uit om juist op deze dagen langs te komen.

Mocht je onderstaande momenten kunnen vermijden waarderen wij dat zeer:

Onze bezoekerspiek is op zaterdag tussen 12.00 en 15.00 uur. Probeer op deze tijden alleen de noodzakelijke boodschappen te doen.

Lees hier over alle maatregelen in Presikhaaf en bij de winkeliers 

Lees meer
Winkelcentrum Presikhaaf komt naar je toe!

Winkelcentrum Presikhaaf komt naar je toe!

25 maart 2020

Ben je niet in de gelegenheid om naar het winkelcentrum te komen? Wij komen graag naar jou!

De ondernemers in winkelcentrum Presikhaaf blijven jou graag bedienen met hun producten en diensten, ook in een tijd dat een bezoek aan het winkelcentrum niet vanzelfsprekend is. In de lijst hieronder vind je per winkel de webshop en/of de plek waar je kunt bestellen*

*wij doen ons uiterste best om deze lijst zo actueel mogelijk te houden met nieuwe initiatieven en diensten van onze ondernemers.
 

Initiatieven ondernemers

Christine Dameskleding
In deze gekke periode is private shopping een ideale oplossing voor de kleine ondernemers! Maak je afspraak telefonisch door te bellen naar 06-51562551. Tijdstip van het bezoek gaat in overleg & je kan eventueel worden opgehaald en thuis worden afgezet.
 
Cris de Bouter
Ook bij Ton & Caroline van Cris de Bouter kun je terecht voor private shopping. Dit betekent dat de winkel alleen op afspraak geopend is. Maak een afspraak voor private shopping via:
 
Keurslager de Haas
Vlees, brood, groente & fruit voor thuis! Geef je bestelling door op www.keurslagerdehaas.nl
 • Bestellen kan tot 19 uur. Je bestelling ligt de volgende dag na 11 uur klaar in de winkel.
 • Ze bezorgen je bestelling eventueel ook. Dit kan je aangeven in het bestelproces.
 • Betaal online, zo hoef je niet te wachten in de winkel en kan je je bestelling zo meenemen!
 
The Stone
Gun jezelf nieuwe outfits en draag meteen een steentje bij. Haal de nieuwste voorjaarscollectie in huis met deze fijne korting. Ga naar www.thestone.nl en gebruik de kortingscode POSITIVE20.
 

Bij de volgende ondernemers kun je (ook) terecht via de webshop:

Lees meer
Updates over openingstijden winkels en Corona maatregelen

Updates over openingstijden winkels en Corona maatregelen

17 maart 2020

Let op, dit betreft een verouderd nieuwsbericht! Voor de actuele openingstijden, ga naar de openingstijden of bekijk de openingstijden per winkel.

Voor de actuele maatregelen in ons winkelcentrum bezoek deze pagina.

Beste bezoekers,

Wij doen er alles aan om de veiligheid in ons winkelcentrum te waarborgen en daarom volgen wij het beleid vanuit het RIVM dat op 23 maart is aangescherpt. Om ervoor te zorgen dat je jouw essentiële dagelijkse boodschappen in ons centrum kunt blijven doen, vragen we je aandacht voor de aangepaste maatregelen:

 • Wanneer je je niet goed voelt, hoest of verkouden bent, blijf dan thuis. 
 • Houd altijd anderhalve meter afstand van anderen en volg ook de maatregelen op die winkels nemen om ervoor te zorgen dat mensen deze afstand kunnen houden.
 • Bij groepen van drie of meer mensen die geen anderhalve meter afstand van elkaar houden, zullen wij handhaving inzetten. Gezinnen en mensen die in het zelfde huis wonen, zijn hiervan uitgezonderd.
 • Alle horeca, kappers en schoonheidsspecialisten zijn gesloten. Openingstijden van de overige winkels zijn onder dit bericht te vinden.
 • Bij veel winkels kun je ook online bestellen.
 • De speelpleinen en zitjes zijn gesloten.
 • Geplande evenementen zullen niet meer plaatsvinden tot 1 juni.
 • De frequentie van schoonmaak in het centrum is verhoogd. Zo worden de liftknoppen, roltrapleuningen en overige contactpunten een aantal keer per dag extra schoongemaakt met desinfecterend middel.

Bij voorbaat dank voor jullie begrip, samen staan we sterk!

In de tussentijd blijven wij de ontwikkelingen en communicatie vanuit de overheid en het RIVM volgen.

Eventuele updates op dit bericht worden toegevoegd aan dit artikel.

 

Update winkels en supermarkt(en)

De (meeste) winkels zijn geopend! Een heel aantal winkels hanteert aangepaste openingstijden. Wij proberen een zo goed mogelijk beeld hiervan te geven op deze pagina.

Alle horecagelegenheden zijn vanaf 16 maart gesloten. Bij veel horecagelegenheden is het mogelijk om gebruik te maken van afhaal- of bezorgservice.

De Albert Heijn is i.v.m. het coronavirus elke werkdag extra geopend van 07:00 tot 08:00 uur voor 70-plussers, mensen met een zwakke gezondheid en mensen die in de zorg werken.

Onderstaande winkels hanteren speciale openingstijden:

 • Bakker Bart: ma t/m za 09:00-16:00
 • Bakker Hilvers: do tot 18:00 (geen koopavond)
 • Big Bazar: do tot 18:00 (geen koopavond), zo gesloten
 • Blokker: do tot 18:00 (geen koopavond)
 • C&A: ma-vrij 12:00-17:00, za 09:30-17:00
 • Chrisitine Dameskleding: ma 13:00-16:30, di-za 10:00-16:30 (ook op afspraak)
 • Cris de Bouter: ma 12:00-17:00, di-za 10:00-17:00
 • Coop: zo 10:00-20:00
 • Etos: do tot 20:00
 • Eye Wish: ma 12:00-18:00, di-vrij 09:30-18:00, za 09:30-17:00, zo dicht
 • Folk Food: ma-za 11:00-15:00 & 17:00-20:00
 • Fruit Company: do tot 18:00 (geen koopavond)
 • Gall&Gall: ma&di 11:00-19:00, woe 11:00-20:00, do 10:00-21:00, vrij 09:00-21:00, za 09:00-20:00, zo 12:00-17:00
 • Hans Anders: ma 12:00-18:00, di&woe 09:30-18:00, do 09:30-21:00, vrij 09:30-18:00, za 09:30-17:00
 • HB Schoenmode: ma 13:00-17:00, di-za 10:00-17:00, zo gesloten
 • HEMA: ma-woe 09:00-18:00, do 09:00-19:00, vrij 09:00-18:00, za 09:00-17:30, zo gesloten
 • Holland & Barrett: ma-vrij 10:00-18:00, za 10:00-17:00, zo gesloten
 • Keurslager de Haas: do tot 18:00 (geen koopavond)
 • Kniest Hair- & Beautysalon: ma 12:00-18:00, di&woe 08:30-18:00, do 08:30-21:00, vrij 08:30-18:00, za 08:00-17:00
 • Kruidvat: ma 10:00-20:00, di 09:00-20:00, woe 09:00-18:00, do 09:00-21:00, vrij 09:00-20:00, za 09:00-18:00, zo 12:00-17:00
 • Livera: ma 12:00-17:00, di-za 10:00-17:00
 • Marco's Bloemen: do tot 18:00 (geen koopavond)
 • Miss Etam: ma 12:00-18:00, di-vrij 09:30-18:00, za 09:30-17:00
 • MultiVlaai: ma-vrij 08:00-13:00, za 08:00-17:00
 • My Phone Repairs: do tot 18:00 (geen koopavond)
 • Nails Spa: ma 12:00-18:00, di&woe 09:30-18:00, do 09:30-20:00, vrij 09:30-18:00, za 09:30-17:00, zo gesloten
 • Open32: ma 12:00-18:00, di&woe 09:30-18:00, do 09:30-21:00, vrij 09:30-18:00, za 09:30-17:00, zo 12:00-17:00
 • Pearle: ma 12:00-18:00, di-vrij 09:30-18:00, za 09:30-17:00, zo gesloten
 • Restaurant China Town: alle dagen (ook feestdagen) open voor afhaal van 12:00-21:30
 • Roosters: ma-woe 09:00-18:00, do 09:00-19:00, vrij 09:00-18:00, za 09:00-17:00, zo gesloten
 • Shoeby: ma 12:00-17:00, di-vrij 11:00-17:00, za 09:30-17:00
 • Shopaholic: ma 12:00-17:00, di-za 10:00-17:00
 • Singer Presikhaaf: do tot 18:00 (geen koopavond), zo gesloten
 • Smaak d'Italia: vrij&za 12:00-16:00
 • Specsavers: ma 12:00-17:00, di-za 11:00-17:00
 • T-mobile: ma 12:00-18:00, di&woe 09:30-18:00, do 09:30-21:00, vrij&za 09:30-18:00, zo 12:00-17:00 (laatste van de maand)
 • Team Kappers: ma-woe 09:00-18:00, do 09:00-21:00, vrij 09:00-18:00, za 08:00-17:00
 • TerStal: ma 12:00-8:00, di&woe 09:00-18:00, do 09:00-21:00, vrij 09:00-18:00, za 09:00-17:00
 • vanHaren: ma 12:00-17:00, di-za 10:00-17:00, zo 12:0-17:00 (laatste van de maand)
 • Visgilde: di-vrij 09:30-18:00, za 09:30-17:00
 • Warung Baru: do tot 18:00 (geen koopavond), zo gesloten
 • Xenos: do tot 18:00 (geen koopavond), za tot 17:00, zo gesloten
 • Zeeman: do tot 18:00 (geen koopavond), zo gesloten

Onderstaande winkels zijn gesloten:

 • Automatiek Kruitwagen
 • Basic Fit
 • Café Priko
 • D-Reizen (alleen telefonisch bereikbaar)
 • Motel Spatie
Lees meer
Vier de liefde in Presikhaaf

Vier de liefde in Presikhaaf

1 februari 2020

De meest romantische tijd van het jaar staat weer voor de deur: Valentijnsdag! Het belangrijkste is natuurlijk dat je lief doet tegen elkaar, maar een klein cadeautje kan nooit kwaad. Daarom hebben wij een top 5 gemaakt met de leukste cadeaus die je kunt geven/krijgen. 

1: Romantisch etentje
Het klinkt misschien heel cliché, maar een heerlijke lunch of diner is altijd een veilige keuze op Valentijnsdag. En je weet wat ze zeggen: liefde gaat door de maag. Je bent eventjes gezellig weg met zijn tweeën en je kunt elkaar, onder het genot van een hapje en drankje, eens diep in de ogen kijken. Ga bijvoorbeeld naar Smaak D'italia of China Town 

2: Sieraden
Ook dit is misschien een beetje cliché, maar je maakt vrouwen bijna altijd blij met iets wat glimt. Naast een mooie set oorbellen of een leuke armband is er natuurlijk nog veel meer keuze. Shopaholic adviseert je graag over een passend cadeau. 

3: Een romantische reis
Parijs, Rome en Venetië worden vaak geassocieerd met romantiek en who can blame them? Deze steden zitten vol met romantische trekpleisters. Wat is er bijvoorbeeld mooier dan een tochtje met een gondel door het prachtige Venetië? Kom eens langs bij D-reizen om jouw perfecte reis samen te stellen. 

4: Een bosje bloemen
Van bloemen wordt iedereen vrolijk toch?! Rozen zijn natuurlijk de meest gegeven bloemen op Valentijnsdag, maar je kunt ook zelf een bos samenstellen Marco's Bloemen met de favoriete bloemen van jouw geliefde. Dan zit je helemaal goed!

5: Een kaartje!
Niets is leuker dan een lieve boodschap voor jouw valentijn! Bij onder meer Primera en Bruna vind je de leukste valentijnskaarten. Kies er een uit, schrijf er een persoonlijk tekstje op en verras jouw valentijn als de kaart door de brievenbus valt op 14 februari!

Dus wil jij op Valentijnsdag je liefde in de watten leggen of je geheime valentijn verrassen? Dan ben je in winkelcentrum Presikhaaf aan het juiste adres! 

Lees meer
Sla je slag tijdens de sale

Sla je slag tijdens de sale

13 januari 2020

Moet jij nodig weer eens shoppen? Dan hebben we goed nieuws! De leukste tijd van het jaar is namelijk weer aangebroken: SALE! Maar hoe kun je nou het beste winkelen? Wij hebben wat tips voor je op een rijtje gezet.

Shop niet alleen
Met zijn tweeën zie je altijd meer dan alleen. Daarnaast is het fijn om toch even te horen of dat jurkje nu wel of niet leuk staat. Valt hij net iets te ruim? Laat diegene even snel een andere maat voor je halen. Heel handig! En zeg nou zelf: shoppen met een vriend of vriendin is toch ook veel gezelliger! 

Maak een wensenlijstje
Met een lijstje shop je veel gerichter. Daarnaast koop je geen overbodige spullen en geef je dus niet onnodig veel geld uit. Bepaalde items heb jij waarschijnlijk toch al genoeg in je kast hangen.

Is het te combineren?
Leuk hoor, dat fel gekleurde blazertje. Alleen thuis kom je erachter dat het niet te combineren valt. Niet zo slim dus en ook nog eens zonde van je geld! Kies dus voor iets wat echt iets toevoegt aan jouw garderobe.

Durf te vragen
Hangt jouw maat er niet meer tussen? Geef niet meteen op! Ook al is het sale en zijn het waarschijnlijk de laatste stuks, vraag het toch even na bij een medewerker. Ook slim om altijd even het ‘terughangrekje’ bij de paskamers te checken. Wie weet kom je toch nog jouw maat tegen of zie je iets anders leuks hangen.

Bereid je voor
Niets is zo fijn om goed voorbereid op pad te gaan. Trek gemakkelijke schoenen aan. Heel vervelend om de eerste vijf minuten bezig te zijn met het uittrekken van je schoenen voordat je die mooi broek kan aanpassen. Trek basic lingerie aan. Zo ben je op elk type outfit voorbereid. Vergeet verder niet om een grote tas mee te nemen waar jij al jouw spullen in kan doen. Shop desnoods met een rugzak. Het is misschien niet heel fancy, maar ach, wel super handig! Zo heb je ook lekker je handen vrij.

Kan jij niet meer wachten om te shoppen? Kom dan gezellig langs! Hopelijk zien we je snel. 

Lees meer
Laatste fase verbouwing Presikhaaf

Laatste fase verbouwing Presikhaaf

24 december 2019

Winkelcentrum Presikhaaf heeft de afgelopen tijd een metamorfose ondergaan. Momenteel wordt er gestart met de laatste fase van de verbouwing. 

Aan de Lange Wal worden de kleine units gesloopt. Op deze plek komt een mooie open ingang. De laatste winkels worden voorzien van een hoge luifel. De werkzaamheden beginnen in januari. De gehele verbouwing zal enkele maanden duren.

Winkelcentrum Presikhaaf wordt steeds verder gemoderniseerd en verbeterd. De vernieuwing stelt het winkelcentrum in staat om nieuwe huurders aan te trekken en om aan de wensen van bezoekers van nu en de toekomst te kunnen voldoen.

De afgelopen maanden is er al een hele hoop veranderd. Zo zijn er onlangs spiksplinternieuwe toiletten gekomen, is er een kidsplein toegevoegd en zijn er nieuwe zitjes in het winkelcentrum geplaatst.


Lees meer
Basic Fit

Basic Fit

10 december 2019

Wil jij onbeperkt sporten tegen een vaste prijs? Dat kan nu in winkelcentrum Presikhaaf! 9 december is een nieuwe vestiging van Basic Fit geopend! 

Over Basic-Fit

Met 2 miljoen leden en meer dan 650 clubs is Basic-Fit de grootste en snelst-groeiende fitnessketen van Europa. Basic-Fit is actief in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Spanje. Het lidmaatschapsmodel is simpel en biedt iedereen een ongecompliceerde, effectieve en betaalbare fitnesservaringen. Een abonnement van €19.99 per vier weken geeft leden toegang tot al onze clubs in Europa en is inclusief de Basic-Fit app.

Klik hier voor de openingstijden. 

Lees meer
Ontmoet je helden tijdens Kids Heroes

Ontmoet je helden tijdens Kids Heroes

19 oktober 2019

Heb jij altijd al eens je kidshelden willen ontmoeten? Dat kan! Zaterdag 19 oktober komen jouw helden naar winkelcentrum Presikhaaf!

Naast de leukste Meet&Greets met helden als Batman, Iron Man, Shaun het Schaap en Paw Patrol kun jij ook een bekende YouTuber ontmoeten. Milan Knol komt namelijk speciaal langs in het winkelcentrum!

Programma

12.00 tot 12:45 uur | Shaun het Schaap
13.15 tot 14.00 uur | Paw Patrol
14.30 tot 15.15 uur | Batman & Iron Man
16.00 tot 17.00 uur | Milan Knol

We verwachten zaterdag veel drukte in het winkelcentrum. Dat is natuurlijk gezellig, maar daarom hebben we wel wat regels opgesteld om het event voor iedereen fijn en veilig te houden:

- Er worden geen handtekeningen uitgedeeld.
- Als je bijna aan de beurt bent, zet dan alvast je telefoon op de selfie-stand.
- Je mag of alleen op de foto, of met een groep, maar niet beiden.

Iedereen is van harte welkom in winkelcentrum Presikhaaf!

Lees meer
Zet jouw broer of zus in het zonnetje

Zet jouw broer of zus in het zonnetje

25 september 2019

Nationale Broer en Zus-dag. Maandag 30 september is het zover. Een mooi moment om jouw broer en/of zus te laten weten hoeveel hij/zij voor jou betekent!

Deze speciale dag is door radio-DJ Giel Beelen uitgeroepen ter nagedachtenis aan zijn zus Saskia. Zij overleed in 2013 aan de gevolgen van kanker. De DJ wilde er een positieve draai aan geven en op deze manier wilt hij iedereen die een broer of zus heeft aanmoedigen elkaar te koesteren.

Wil jij jouw broer en/of zus op deze speciale dag in het zonnetje zetten? Koop de leukste cadeaus in winkelcentrum Presikhaaf of kom gezellig samen langs! 

Zo zijn er bijvoorbeeld genoeg leuke plekjes om lekker samen te eten en drinken. Bij onder andere Smaak d’Italia kun je terecht voor een heerlijke kop koffie en lunch. Moeten jullie maandag gewoon naar school of werk? Dan kun je natuurlijk ook nu alvast een mooi cadeautje kopen. Geef bijvoorbeeld een mooie cadeauset van Etos, een goed boek van de Bruna of een mooie bos bloemen van Marco’s Bloemen cadeau.

Moe geworden van zo’n lange dag vol gezelligheid? Bij Kwalitaria Délifrance Luciano sluit je de dag af met een lekkere snack of warme maaltijd.

Genoeg te koop en te doen dus in winkelcentrum Presikhaaf! Hopelijk tot snel!  

Lees meer
Kom naar de tweede editie van Kleurrijk Presikhaaf!

Kom naar de tweede editie van Kleurrijk Presikhaaf!

2 september 2019

Genieten van livemuziek en dans- en zangoptredens. Het kan zondag 29 september in Winkelcentrum Presikhaaf! Daar wordt tijdens koopzondag voor de tweede keer het evenement Kleurrijk Presikhaaf gehouden.

Het doel van dit evenement is om de verschillende bevolkingsgroepen in Presikhaaf met elkaar te verbinden. “Presikhaaf is een mooie wijk met allerlei voorzieningen op het gebied van onderwijs en zorg. Daarnaast is het een leuke plek om te wonen, werken en te verblijven”, laat de organisatie, de Arnhemsche Federatie van Muziekgezelschappen (AFvM), weten.

Zowel voor jong als oud is er tijdens het evenement van alles te beleven. Het wordt een middag vol muziek, zang en dans. De deelnemers van dit jaar zijn: Arnhems Fanfare Orkest, Muziekvereniging Heijenoord, A.T.K. Brass, Parade Girls, Bateria Monte Reno en Wereldvrouwenkoor. Stil blijven zitten, is dus bijna onmogelijk!

Iedereen is welkom om van 13.00 tot 17.00 uur gratis langs te komen! Hopelijk tot dan!

Lees meer
Zonnepanelen Presikhaaf feestelijk in gebruik genomen

Zonnepanelen Presikhaaf feestelijk in gebruik genomen

28 augustus 2019

Winkelcentrum Presikhaaf heeft een belangrijke stap gezet in het verder verduurzamen van Presikhaaf. Op de dak van het winkelcentrum heeft wethouder Cathelijne Bouwkamp samen met Jeroen Verwolf, Business Unit Manager van Wereldhave, en Asset Manager Hans Cleef de laatste zonnepaneel gelegd. Daarmee zijn de in totaal 371 zonnepanelen op een feestelijke wijze in gebruik genomen!

De installatie van deze zonnepanelen zorgt jaarlijks voor circa 85.000 kWh energie, waarmee 45 ton co2 per jaar bespaard wordt. Dit staat gelijk aan het gemiddelde jaarlijkse energieverbruik van 30 Nederlandse huishoudens.

Presikhaaf neemt ook andere maatregelen om bij te dragen aan Arnhem als duurzame stad. “Zo wordt voor het overige elektriciteitsgebruik windenergie ingekocht en maken we gebruik van stadswarmte in plaats van gas”, aldus Verwolf van Wereldhave. Onder het motto ‘iedere dag een beetje beter’ heeft Wereldhave als doel om het energieverbruik in haar winkelcentra te verminderen met 30% (t.o.v. 2013) en meer dan 2.000 MWh duurzame energie op te wekken.

Lees meer
Back2School: het schooljaar is begonnen!

Back2School: het schooljaar is begonnen!

19 augustus 2019

De schoolboeken kunnen weer op tafel, want de vakantie zit erop! Werkt jouw rekenmachine nog wel goed? Heb je al een agenda? En heb je nog wel goed werkende pennen in je etui? Nee? Koop de laatste schoolspullen bij winkelcentrum Presikhaaf!

Een nieuwe agenda waar jij jouw rooster inschrijft, kan natuurlijk niet ontbreken. Scoor een toffe agenda bij onder meer Blokker, Bruna, Big Bazar of Hema. Ook voor andere schoolspullen zit je hier goed!

Outfit 
Wil jij je eerste schoolweek helemaal fris van start gaan, zoek dan een nieuwe outfit bij elkaar! Koop de nieuwste kleding bij bijvoorbeeld C&A, Open32 of The Stone. Waar je ook van houdt, je vindt het hier allemaal!

Winkelcentrum Presikhaaf wenst je veel succes met het nieuwe schooljaar!

Lees meer
Flaneren over de rode loper naar het toilet?!

Flaneren over de rode loper naar het toilet?!

7 augustus 2019

Daar zijn ze dan: de nieuwe toiletten van winkelcentrum Presikhaaf! Het heeft even geduurd, maar nu zijn ze dan eindelijk in gebruik! Bij de opening werd de rode loper er zelfs voor uitgerold!

Spiksplinternieuwe toiletten
Winkelcentrum Presikhaaf is dé plek om te komen shoppen op het gebied van mode, lifestyle, beauty en horeca en waar vanaf nu ook gebruik kan worden gemaakt van de spiksplinternieuwe toiletten.

Luxe
Vaak worden toiletruimtes zoals deze over het hoofd gezien wanneer het neerkomt op luxe en design, maar dat is bij deze toiletten zeker niet het geval.

Familietoilet
Je kunt vanaf nu gratis gebruik maken van de dames- en herentoiletten, een familietoilet, invalidentoilet en er is zelfs een volledig ingerichte kolfkamer.

Kom snel een kijkje nemen!

 

Lees meer
De beste tips om jouw koffer in te pakken!

De beste tips om jouw koffer in te pakken!

25 juli 2019

Neem jij ook het liefst je halve inboedel mee als je op vakantie gaat? Kleding, badspullen, toiletartikelen, leesboeken… Het lijkt alsof er nooit genoeg ruimte is in jouw koffer! Daarom hebben wij de beste tips om je koffer in te pakken, zodat er genoeg ruimte overblijft om te shoppen op jouw bestemming. :-)

Maak setjes

Vaak heb je een hele stapel kleding in je koffer die je tijdens je vakantie niet aanraakt, gewoonweg omdat je te veel hebt meegenomen. Daarom is het handig om van tevoren setjes te maken, zodat je nooit kledingstukken meeneemt die je nergens mee kunt combineren. Tussendoor kun je vast wel ergens kleding wassen, dus je hoeft niet voor elke dag een schoon setje te hebben. En check van tevoren de weersverwachting van jouw bestemming, zodat je precies de juiste kleding inpakt!

Rollen maar!

Er zijn allerlei soorten vacuumzakken om je stapeltjes kleding in te laten krimpen, maar door kleding en handdoeken op te trollen bespaar je ook op een simpele manier ruimte (ja, echt!). Bovendien kreuken je blouses, overhemden en T-shirt minder snel. Dus… rollen maar!

Vul je schoenen

Waarschijnlijk neem je meerdere paren schoenen mee. Het is heel handig om deze op te vullen met bijvoorbeeld sokken of andere kleine items. Zo houd je geen loze ruimte over.

Less is more

We kennen allemaal wel het gezegde: less is more. Dit kun je op hele simpele manieren toepassen. Neem bijvoorbeeld alleen mini verpakkingen mee van toiletartikelen of vul reisflesjes met jouw favoriete producten, in plaats van dat je meerdere 500 ml flessen mee sjouwt. Leesboeken nemen ook heel wat ruimte in beslag in jouw koffer. Kies daarom voor een e-reader. Zo hoef je maar één object mee te nemen in plaats van tientallen boeken.

Winkelcentrum Presikhaaf wenst je veel succes met het inpakken van jouw koffer en natuurlijk een hele fijne vakantie!

Lees meer
Speel & Ontspanningsplein: zo wordt shoppen met kids een feestje

Speel & Ontspanningsplein: zo wordt shoppen met kids een feestje

4 juli 2019

Je dagelijkse boodschappen doen én quality time doorbrengen met je kids? Vanaf nu kan het! Winkelcentrum Presikhaaf heeft een speciaal Speel & Ontspanningsplein ontwikkeld, waar kinderen kunnen spelen en ouders kunnen ontspannen. Zo wordt shoppen met kids voor iedereen een feestje. 

Het Speel & Ontspanningsplein is ingericht als een bos en ideaal voor zowel kinderen van 1-12 jaar als voor ouders. Kids kunnen klimmen in een stoere boomhutten, wandpuzzels doen of hun energie kwijt op de glijbaan. Zo hebben ouders even hun handen vrij om een pauze te nemen en te ontspannen. Ook kunnen ouders hier hun mobiele telefoon opladen, werken op hun laptop, hun favoriete tijdschriften lezen en iets drinken.

Zin om mee te spelen met je kids? Geen probleem! Zo kun je er de kinderwagen en boodschappentassen stallen en samen een boek lezen, hinkelen of leuke digitale spelletjes spelen op een touch screen. Ideaal voor extra quality time met de kinderen. Een dagje shoppen wordt op deze manier ontspannen en fun voor iedereen!

Lees meer
Vaderdag

Vaderdag

16 juni 2019

Er zijn vaders die dit al een keer hebben meegemaakt, er zijn vaders die dit al vijftien keer hebben meegemaakt, maar er zijn ook vaders die dit voor de eerste keer meemaken! Een ding staat als een paal boven water: op Vaderdag mogen de vaders echt even in het zonnetje worden gezet! 

Wat vinden vaders nou écht leuk om te krijgen? Dit is voor elke vader natuurlijk anders. Daarom is antwoord geven op deze vraag lastig. Maaarrrrrrrrrrr… wij kunnen je wel inspireren of misschien wel een heel eind op de goede weg helpen!

Een lekker geurtje!

Welke vader wil nou niet lekker ruiken. Heeft jouw vader een favoriet geurtje? Kies dan vooral dat geurtje, dat hij lekker vindt. Een geurtje kan namelijk een persoonlijkheid versterken! Is hij van de verandering? Ga dan eens op zoek naar een geurtje dat jij vindt dat bij hem past. Loop eens langs bij de Etos! 

Een goed boek!

Wat is een goed boek? Een goed boek, is een boek dat aansluit bij de interesse van de lezer. Er is vast wel een onderwerp waarvan jij weet, dat jouw vader dit interessant vindt. Of het nu politiek, sport, gezondheid of wetenschap betreft; bij Primera en Bruna ben je aan het goede adres.

Kapotte schoen repareren 

Het klinkt misschien gek, maar dat is het niet. Is de favoriete broek van je vader stuk? Hoe tof is het dan als jij deze broek naar de kledingreparatiewinkel brengt?! Hij staat vast en zeker met zijn mond vol tanden als jij op Vaderdag met zijn favoriete kledingstuk (gerepareerd en wel) op de proppen komt. Vraag bij Singer Presikhaaf even naar de mogelijkheden.

Hopelijk ben je geïnspireerd geraakt! Weet dat alle winkeliers in Presikhaaf voor je klaarstaan en je graag adviseren! 

Lees meer

Afgelopen events in Presikhaaf

Win toffe cadeaus tijdens The Christmas Game!

Win toffe cadeaus tijdens The Christmas Game!

21 december 2019 - 21 december 2019

Heb jij last van cadeaustress tijdens de feestdagen? Kom naar Winkelcentrum Presikhaaf en win de leukste spullen tijdens The Christmas Game!

Zaterdag 21 december maak jij kans om een leuk cadeau voor bijvoorbeeld je geliefde, je moeder of je beste vriendin te winnen. Of iemand nu houdt van parfum, een goede fles wijn of speelgoed, jij kunt hiervoor meespelen!

Zie jij dit wel zitten? Kom dan op 21 december naar winkelcentrum Presikhaaf! Tijdens deze dag loopt tussen 12.00 en 17.00 uur en presentator samen met zijn hostess door het winkelcentrum. Ze hebben een grote dobbelsteen en bolderkar vol cadeaus mee. Zij leggen je vervolgens uit hoe je kan winnen.

Hopelijk zien we je dan! 

Lees meer
Event | Oranjemarkt in winkelcentrum Presikhaaf

Event | Oranjemarkt in winkelcentrum Presikhaaf

27 april 2019

Daar is 'ie weer: de Oranjemarkt! De Oranjemarkt is een kleedjesmarkt die net als vorig jaar georganiseerd wordt op Koningsdag in Winkelcentrum Presikhaaf.

Onze Koning is bijna jarig en dat betekent feest in winkelcentrum Presikhaaf! Wees welkom tijdens de Oranjemarkt op 27 april tussen 09:00 en 17:00 uur. Bekijk hieronder de activiteiten tijdens de Oranjemarkt op Koningsdag.

Kleedjesmarkt

Heb jij ook stapels Pokémon kaarten, stripboeken, zakken met knikkers, dozen met LP's, grote bakken met lego of andere spullen? Verdien er een mooi zakcentje mee! Oranjeverkopers voor de kleedjesmarkt kunnen zich gratis aanmelden aan de rechterzijkant van dit artikel. Nadat je de aanmelding voltooid hebt ontvang je een mail met meer informatie. Wees er snel bij, want vol = vol!

Line Up

Er is volop vertier tijdens Koningsdag in Presikhaaf. Zo zijn er leuke walking acts en tussen 11:30u en 14:30u treedt de koperblazersgroep ATK Brass op. Presikhaaf is hun thuisbasis! Wees van harte welkom en kom gezellig feesten!

Winkels geopend 

Tevens is een groot aantal winkels geopend op Koningsdag. 

Geopende winkels

Tijdens Koningsdag is een groot aantal winkels geopend tussen 12:00 - 17:00 uur. Je kunt op deze dag dus gezellig komen shoppen! De winkels hieronder zijn op 27 april open.

 • Albert Heijn
 • Van Haren
 • Bakker Hilvers
 • HEMA
 • Kruidvat
 • Kwalitaria
 • Holland & Barret
 • Gall & Gall
 • Primera
 • Bruna
 • HB Schoenmode
 • Coop
 • Open32
 • TerStal
 • Bakker Bart
 • Kwalitaria
 • Marco's Bloemen
Lees meer
Oranjemarkt in Presikhaaf!

Oranjemarkt in Presikhaaf!

27 april 2019

Daar is 'ie weer: de Oranjemarkt! De Oranjemarkt is een kleedjesmarkt die net als vorig jaar georganiseerd wordt op Koningsdag in Winkelcentrum Presikhaaf.

Eenieder kan zich aanmelden en na aanmelding kan je een gratis plekje bemachtigen voor jouw kleedje. Aanmelden voor een kleedje kan via deze link. Tijdens de markt zorgen diverse mobiele acts voor entertainment! Daarnaast is ook een deel van de winkels deze dag geopend. De markt duurt van 09.00u tot 17.00u. 

Lees meer

In het winkelcentrum in Arnhem worden regelmatig leuke, gezellige evenementen georganiseerd en zijn er vaak acties die je niet wil missen. Feestelijke openingen van winkels, de zoektocht naar een vlogger en cadeau-inspiratie tijdens Valentijnsdag, Moederdag of Kerst: er is altijd wat te doen in Presikhaaf. 

De vernieuwing van ons winkelcentrum, een winkel die opent of een jubileum viert: je vindt deze nieuwtjes allemaal in dit overzicht. Daarnaast plaatsen wij op onze Facebookpagina updates en foto’s van de vernieuwing en vind je er nieuws over leuke acties en andere initiatieven. Presikhaaf houdt je graag op de hoogte van het laatste nieuws. Wil je écht niks missen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief >