Vandaag geopend 09:30 - 18:00

Markt in Presikhaaf: steun samen Giro555

17 maart 2023

Op vrijdag 17 maart organiseren de studenten van Leerpark Arnhem een markt in Presikhaaf. Terwijl de ramen van je auto glanzend schoon worden gewassen, ga jij met Koekiemonster op de foto en geniet je van een warme chocolademelk! De opbrengsten van de markt gaan naar de Giro555 actie voor Turkije en Syrië.

Van 11:00 tot 14:00 staan de studenten in Presikhaaf met verschillende kraampjes en spelletjes en om 11:30 kan je voor een kleine donatie met de enige echte Koekiemonster op de foto!

Kraampjes en activiteiten
Shop onder andere voor een unieke babyromper met opdruk, zelfgemaakt armbandje en vindt de parels tussen de tweedehands kleding. Ook helpen ze je graag met het wegbrengen van je boodschappenkarretje, het sjouwen van je zware tassen en nog meer karweitjes. Vergeet vooral niet een lekker koekje, cupcake of Turkse lekkernij te proeven voordat je gaat. Zo wordt je wekelijkse rondje boodschappen ineens een gezellig uitje! 

Giro555
Bij elke activiteit scan je de QR-code en maak je een kleine donatie aan Giro555. Zo steunen we samen de actie voor Turkije en Syrië. ๐Ÿ’

Zien we je ook vrijdag?