Vandaag gesloten

Programma feestdagen

1 december 2022

De feestdagen komen er weer aan

Ondanks dat de dagen korter worden en de temperaturen aan het dalen zijn hebben we toch iets om naar uit te kijken: de feestdagen. Dagen die zijn gevuld met gezelligheid, familie en lekker eten. Ook in Presikhaaf is er dit jaar weer van alles te beleven rondom de feestdagen. Lees het volledige programma in deze blog.

8 december
We beginnen het kerstprogramma op donderdag 8 december. Het enige echte Wereldvrouwenkoor staat tussen 19:15 en 21:00 in de passage van Presikhaaf. Kom bij van je flinke shopronde en geniet van het gezang!

10 december

Op zaterdag 10 december is er hoog bezoek. De kerstman, zijn vrouw en hun elfjes komen die dag namelijk speciaal uit de Noordpool een bezoekje brengen. Daarnaast is er tussen 13:30 en 15:30 ook muzikaal vertier dat wordt verzorgd door een Charles Dickens Orgelman en Harmonie Unisono uit Velp. Ook aan de nodige versnaperingen wordt natuurlijk gedacht. Hostessen zullen de hele dag door Presikhaaf lopen om wat lekkers uit te delen.

17 december

Een week later staan er weer een aantal leuke acts op het programma. Door het Presikhaaf lopen namelijk Swinging Christmas Girls om iedereen in de kerststemming te brengen. Ook komt er een blaasorkest langs om de nodige kersthitjes te spelen en lopen de hostessen wederom rond met wat lekkers om uit te delen.

22 december

Op deze dag geeft het Arnhems Fanfare Orkest hun Kerstconcert. Kom langs en luister naar de beste en leukste kerstliedjes. Het belooft een mooie dag te worden waarbij iedereen alvast in de stemming komt voor kerstavond.

Zoals je kunt lezen is er genoeg te doen in Presikhaaf de komende tijd. Kom langs om te genieten van het volle programma en ons uitgebreide winkelaanbod. Tot snel!