Vandaag geopend 09:30 - 18:00

Westentree & verbouwingsupdates

16 juli 2018

Inmiddels is weer een aantal winkels heropend en is de Westentree volledig gereed. Lees hieronder alle nieuwe verbouwingsupdates. 

Passage

In de passage staan nog een aantal winkels in de bouwschotten, waaronder Bruna, HB Schoenmode, Livera en Open32. De winkelpuien van deze zaken worden op dit moment vernieuwd. Ook wordt gewerkt aan de nieuwe entree welke wordt gerealiseerd naast Christine Damesmode. Zoals al eerder werd genoemd, wordt dit de enige entree vanaf de parkeerplaats aan de zuidzijde van het winkelcentrum.

Westentree en Westzijde

De Westentree is inmiddels klaar. Het is een prachtige entree geworden met een hoge gevel en veel glas, zoals bij de Oostentree. De luifel boven de entree tot het Westplein vanaf het parkeerterrein (naast Fruit Company) is weg gesloopt en wordt geheel vernieuwd. Apotheek Kisters-Ascherman aan het Raadsheerplein is per 12 juli gesloten. Iedereen is van harte welkom in Apotheek Presikhaaf in het gezondheidscentrum. Over een aantal maanden opent de Apotheek een speciaal afhaalautomaat op het Versplein tegenover Albert Heijn, waar je medicijnen kunt ophalen wanneer het jou uitkomt. Meer informatie hierover volgt.

Nieuwe winkels

Afgelopen zaterdag opende Shopaholic de deuren van haar prachtige nieuwe winkel, links naast de Westentree. Verschillende winkels, waaronder Bakker Bart, Pearle en D-reizen hebben inmiddels ook de deuren van hun nieuwe winkels geopend. Bekijk hier het nieuwsbericht.

presikhaafupdate3_640x320.jpg
presikhaafupdate4_640x320.jpg
presikhaafupdate_640x320.jpg
presikhaafupdate5_640x320.jpg