Vandaag geopend 09:30 - 18:00

Nieuwe huurders & verbouwingsupdates

27 juni 2018

Winkelcentrum Presikhaaf krijgt nieuwe huurders en de werkzaamheden aan de Westentree worden bijna afgerond. Lees hieronder alle nieuwe verbouwingsupdates.

Passage

Het winkelcentrum krijgt er nieuwe huurders bij, namelijk T-Mobile en Specsavers. Pearle wordt verplaatst naar een winkelunit in de passage. Aan de rechterkant naast Christine Damesmode komt de nieuwe Zuidentree vanaf de parkeerplaats en in de winkelunits hiernaast komen T-Mobile en Specsavers. Pearle krijgt de winkelunit rechts naast de schoenenzaak Van Haren. Chili & Ice en Christine Damesmode zijn inmiddels uit de bouwschotten en de winkelpui van Holland & Barrett wordt nu vernieuwd. Ook de gevels van de units van HB Schoenmode en Bruna worden op dit moment opgeknapt.

Westzijde en Westentree

De werkzaamheden aan de Westentree hebben veel vooruitgang geboekt en worden binnenkort afgerond. Ook de sloop van het oude pand van Albert Heijn is al ver gevorderd.
Vrijdag vond de sleuteloverdracht plaats van Shopaholic. Shopaholic komt in de winkelunit links naast de Xenos bij de Westentree en is gestart met de afbouw van de winkel. Op donderdag 28 juni a.s. vindt de officiƫle heropening plaats van D-Reizen, die teruggaat naar het pand links naast de Westentree.

De openbare toiletten bevinden zich in het oude pand van Smaak d'Italia op het Westplein.

verbouwingjuni4_640x320.jpg
verbouwingjuni3_640x320.jpg
verbouwingjuni2_640x320.jpg
verbouwingjuni_640x320.jpg
verbouwingjuni7_640x320.jpg
verbouwingjuni6_640x320.jpg