Vandaag gesloten

Ontwikkelingen passagevloer en Westplein

6 november 2018

De verschillende bouwdisciplines werken op dit moment aan de passagevloer en aan de bestrating van het Westplein. Lees hieronder de nieuwe updates. 

Passage

In de passage van het winkelcentrum is het beton op de vloer inmiddels bijna helemaal gestort. Vanaf volgende week worden de tegels gelegd. Bezoekers van het winkelcentrum zullen hier weinig hinder aan ondervinden en de passage is snel weer toegankelijk.
De passage heeft op dit moment een prachtige open uitstraling.

Westplein

Het grootste deel van de betegeling op het Westplein is gereed. Aan de kant van Fruit Company worden enkele kleine stukken nog betegeld.

De verbouwingsdisciplines werken hard aan de sloop van de luifel van het oude pand van Coop. De luifel is bijna volledig verwijderd.

Op dit moment wordt er gewerkt aan de realisatie van een loper (van bestrating) van de parkeerplaats aan het Kramersgildeplein naar de entree op het Westplein (naast de nieuwe Coop/Fruit Company). Deze werkzaamheden zullen voor de feestdagen worden afgerond.

Het openbare toilet van het winkelcentrum is tijdelijk gesloten er kan gebruik gemaakt worden van het toilet van Bakker Bart (tegen betaling van 50 cent).

IMG_6330.JPG
IMG_6332.JPG
IMG_6334.JPG
IMG_6335.JPG