Vandaag gesloten

Opening Coop, Specsavers en verbouwingsupdates

9 oktober 2018

Deze week openen Coop en Specsavers in winkelcentrum Presikhaaf!

Opening Coop en Specsavers

Deze week staan er weer twee feestelijke openingen op de planning. Vandaag op 9 oktober om 18:00 uur opent Coop haar deuren in het nieuwe pand op het Westplein. Bekijk de Facebookpagina van Presikhaaf voor leuke openingsacties die je deze week bij Coop vindt. Op vrijdag 12 oktober opent Specsavers haar deuren in de passage. Op dit moment is Specsavers  druk bezig met de afronding en inrichting van de winkel.

Werkzaamheden passagevloer

Inmiddels is de betonvloer aan de linkerkant vanaf de westentree gestort en zijn de werkzaamheden aan de rechterkant bezig. Deze week worden de betonmatten gevlochten, waarna het cement en beton wordt gestort. Wanneer dit is gebeurd, wordt de gehele vloer vanaf het Versplein tot aan de Westentree betegeld. Dit gebeurt ’s nachts, zodat bezoekers hier geen hinder van hebben.

Westplein en oude pand Coop

De rechterkant van het Westplein vanaf de Westentree is inmiddels opnieuw betegeld. Deze week wordt de linkerkant van het plein betegeld. In week 42 wordt het oude pand van Coop omringt met hekken, waardoor dit pand niet meer bereikbaar is. De lege winkelunits tussen Fruit Company en Zeeman zijn bijna leeg gesloopt. Deze units worden volledig opgeknapt, waardoor er straks ruimte is voor nieuwe huurders

Afhaalpunt Apotheek

Op het Versplein, rechts van Rooster’s, is een begin gemaakt aan het afhaalpunt van de apotheek. Hier kunnen bezoekers straks gemakkelijk medicijnen ophalen wanneer het hen uitkomt. Informatie over de exacte openingsdatum zal via facebook worden gedeeld.

oktober_verbouwing1.jpg
oktober_verbouwing4.jpg
oktober_verbouwing2.jpg
oktober_verbouwing5.jpg