Vandaag gesloten

Verbouwingsupdates & opening Keurslager De Haas

6 april 2018

De resultaten van de verbouwing zijn al goed zichtbaar. Verschillende ondernemers hebben hun winkel alweer feestelijk geopend of heropend. Lees hieronder de laatste updates.

Verbouwing westentree en tunnel

De westentree van het winkelcentrum wordt afgesloten en opgeknapt. Op dit moment wordt gewerkt aan een tunnel naast de westentree. Deze tunnel vormt een tijdelijke doorgang, zodat het winkelcentrum vanaf deze kant goed bereikbaar blijft.

Vanwege de verbouwing van de winkelunits aan de westzijde, zit Hans Anders tijdelijk in het oude pand van Gall & Gall. De Kijkshop die aan de westzijde zat wordt op dit moment leeg gesloopt.

Opening Keurslager De Haas en oostentree

Gisterochtend om 10:00 uur opende Keurslager De Haas in Presikhaaf, wederom een mooie aanwinst voor het winkelcentrum! De Haas heeft een groot en smakelijk assortiment vers vlees en vleeswaren. Ook kun je er terecht voor heerlijke belegde broodjes en kant-en-klaar maaltijden.

Team Kappers verhuist binnenkort naar een mooi pand op het Versplein, recht tegenover Aldi aan de andere kant van het plein. Ook Stomerij Zeyrek krijgt een mooi nieuw pand aan de Oostzijde. Dit wordt de meest linkse winkelunit naast de Oostingang van het winkelcentrum.

presikhaaf_verbouwing2_640x320.jpg
presikhaaf_verbouwingtunnel_640x320.jpg
presikhaaf_verbouwing3_640x320.jpg
presikhaaf_keurslagerdehaas2_640x320.jpg
presikhaaf_keurslagerdehaas3_640x320.jpg
presikhaaf_keurslagerdehaas4_640x320.jpg