Vandaag geopend 09:30 - 18:00

Update Oostplein, Westplein en passage

20 april 2018

Naast het Oostplein en de passage, worden nu ook het Westplein en de westingang vernieuwd. Verschillende winkels zijn inmiddels geopend. Lees hieronder de laatste verbouwingsupdates.

Oostplein

Verschillende mooie zaken zijn geopend op het Oostplein. Binnenkort wordt het plein aangevuld met de heropening van Multivlaai, die naast Delicatessehoff op het Versplein komt. Smaak d’Italia heropend straks in de winkelunit links naast de entree aan de oostzijde van het winkelcentrum.

Westplein

Op het Westplein wordt nog ongeveer 6 tot 8 weken gewerkt aan de vernieuwing van de westentree. De sloopwerkzaamheden in de oude winkelunit van Albert Heijn, Oké Foto en Primera zijn inmiddels ook gestart. Hier komen gloednieuwe winkelunits. In het oude pand van de Albert Heijn komt de Super Coop. De Apotheek en Coop, die zich op het Westplein bevinden, blijven ondanks de werkzaamheden goed bereikbaar.

Passage

Aankomende week start de volgende fase van de werkzaamheden in de passage. De units vanaf de C&A t/m het oude pand van Team Kappers worden vernieuwd en krijgen nieuwe hoge gevels. Door middel van de tunnels blijven de winkels in het winkelcentrum tijdens de verbouwing goed bereikbaar.

verbouwing6_presikhaaf_640x320.jpg
verbouwing5_presikhaaf_640x320.jpg
verbouwing3_presikhaaf_640x320.jpg
verbouwing_presikhaaf_640x320.jpg
verbouwing4_presikhaaf_640x320.jpg
verbouwing7_presikhaaf_640x320.jpg