Vandaag geopend 09:30 - 18:00

Kleine vernieuwingen maken een mooi verschil

21 november 2018

Winkelcentrum Presikhaaf bevond zich in een fase van grote ontwikkelingen rondom de verbouwing. Op dit moment komt het winkelcentrum dichtbij de detailfase, waarin kleine vernieuwingen nog steeds een mooi verschil maken. 

Zuidentree

De Zuidentree is zo goed als gereed. Het nieuwe logo van winkelcentrum Presikhaaf prijkt fraai op de luifel van de entree. De uitstraling met het nieuwe logo oogt verfrissend en frivool. Zoals eerder gecommuniceerd is het een mooie open entree met veel glas, zoals ook te zien is bij de Oost- en Westentree van het winkelcentrum.

Passage

In de passage verloopt het leggen van de tegels gestaag. De tegels komen elke dag weer een stukje verder richting de Westentree. De bruggen die een doorgang vormden naar de winkels in de passage zijn inmiddels verwijderd.

Lingeriewinkel Livera is op dit moment bezig met de herinrichting van de nieuwe etalage. Op 22 november wordt de afhaalautomaat van de apotheek (naast Rooster’s Maaltijden & Grill) geopend en is tevens de opening van de nieuwe winkel van The Stone (naast C&A).

Westplein en westzijde

Tussen de Westentree en de oude Coop wordt momenteel een nieuwe luifel opgebouwd. Een stukje verderop is bij de Zeeman een interne verbouwing gaande, waarbij de winkel prachtig wordt vernieuwd. Om deze reden is de Zeeman tijdelijk gesloten. De openingsdatum wordt binnenkort gecommuniceerd via onze Facebookpagina. De panden naast de Zeeman worden momenteel gestript en daarmee gereedgemaakt voor een nieuwe huurder. 

Naast Fruit Company zijn de bouwdisciplines bezig met de betegeling van de stoep. Ditzelfde geldt voor de aanloop vanuit de westkant naar het Westplein. 

Op het Westplein staat een oliebollenkraam waar je t/m 31 december heerlijke warme oliebollen, appelbeignets en meer lekkers kan halen! De eigenaar heeft de pui van de kraam prachtig vernieuwd in de stijl van winkelcentrum Presikhaaf.

1vande4.jpg
2vande4.jpg
3vande4.jpg
4vande4.jpg