Vandaag geopend 09:30 - 18:00

Betegeling in passage is zo goed als voltooid

7 december 2018

Een update over de verbouwing in winkelcentrum Presikhaaf.

Zuidentree

Twee weken geleden zagen we dat het nieuwe logo van winkelcentrum Presikhaaf fraai op de luifel van de entree prijkt. Inmiddels zijn ook alle lampen geïnstalleerd en zijn de zijkanten afgewerkt. Het enige wat nog ontbreekt zijn twee luchtgordijnen die in verticale stand worden geplaatst. De inmiddels aanwezige Kerstversiering geeft de ingang nog meer schwung

Passage

In de passage is de betegeling zo goed als voltooid. De Westentree is bereikt en dat geeft een prachtig aanzicht. Verder zijn er een paar kleine kunstgrasveldjes aangelegd. De grasveldjes ontpoppen zich, door de geplaatste bankjes, meer en meer tot een rustplek waar eenieder even rustig kan zitten. 

Op donderdag 22 november is The Stone geopend! Aan de buitenkant is nog goed te zien dat de winkel pas geopend is, de ballonnen creëren in het toch al sfeervolle Presikhaaf een plezierige aanblik. 

Westplein en Westzijde

Aan de luifels op de oude plek van de Coop wordt hard gewerkt en deze beginnen dan ook hun structuur te krijgen. Voor de Zeeman is het een mooie week; afgelopen zaterdag (1 december) openden zij namelijk hun winkel. De vernieuwingsslag is zeer geslaagd en geeft een verfrissende blik. Tot slot is men druk bezig met de brede ingang naar het Westplein (tegenover de Big Bazar). Hier is het werk inmiddels al voor de helft gedaan!

welkompresikhaafje.jpg
welkompresiklampen.jpg
zeemann.jpg
thestoneverbouwing.jpg
luifelsoudecoop.jpg
brede-ingangwest.jpg
betegeling.jpg