Vandaag gesloten

Vernieuwing van de passagevloer

9 augustus 2018

De vernieuwing van de winkelpuien in de passage is bijna afgerond. Aanstaande maandag zullen we aanvangen met de vernieuwing van de passagevloer. De werkzaamheden worden opgedeeld in twee fasen. Lees hieronder meer. 

Fase 1 | Passagevloer zuidzijde

In fase 1 wordt de gehele vloer aan de zuidzijde van de passage vernieuwd, vanaf de puien tot het middengedeelte van de passage. Ook de nieuwe betonvloer wordt aangebracht. Deze werkzaamheden zullen plaatsvinden van circa 13 augustus t/m ongeveer 24 september 2018. De winkels aan deze zijde zullen dan bereikbaar blijven via bruggen. 

Fase 2 | Passagevloer noordzijde 

In fase 2 wordt de gehele vloer aan de noordzijde van de passage vernieuwd, vanaf de puien tot het middengedeelte van de passage. Ook de nieuwe betonvloer wordt aangebracht. Dit zal plaatsvinden van circa 24 september t/m ongeveer 5 november 2018. De winkels aan deze zijde zullen dan bereikbaar blijven via bruggen. 

In november wordt vervolgens de tegelvloer gelegd in de gehele passage. De vloer zal per stukje worden afgezet en gedurende winkeltijden worden uitgevoerd. Hierbij zal uiteraard rekening worden gehouden met de bereikbaarheid van alle winkels.