Vandaag geopend 09:30 - 18:00

Werkzaamheden passagevloer en heropening Coop

21 september 2018

Lees hieronder de laatste updates rondom de werkzaamheden op het Westplein, aan de passagevloer en aan het nieuwe pand van Coop. 

Passagevloer

De werkzaamheden aan de passagevloer van winkelcentrum Presikhaaf zijn nog steeds in volle gang. Vanaf de Westentree wordt op dit moment, in de eerste fase, aan de rechterkant van de vloer gewerkt. De betonvloer is inmiddels gestort. Na het betegelen van de rechterkant, is de linkerkant van de passagevloer aan de beurt. Ook dan blijven de winkels in de passage bereikbaar via bruggen.

Westplein

Inmiddels zijn er veel vorderingen gemaakt in het nieuwe pand van Coop. Dit pand heeft mooie hoge gevels en veel glas gekregen. Coop heropent op 9 oktober om 18:00 uur, tot die tijd is Coop nog bereikbaar op de oude plek.

De winkelpuien en units vanaf Zeeman tot aan Fruit Company staan in de steigers en worden opgeknapt. In de eerste fase worden oude onderdelen afgebroken, waarna straks de hoge puien en gevels worden gerealiseerd.
De openbare toiletten die zich tijdelijk aan deze kant van het Westplein bevinden, zijn nog bereikbaar. Ook kan je nog steeds fruit en groenten halen bij Fruit Company en brood en gebak bij Bakker Hilvers.

verbouwingsept3_640x320.jpg
verbouwingsept1_640x320.jpg