Vandaag gesloten

Rooster's maaltijd & grill heeft gegrilde kipgerechten, spareribs en heerlijk belegde broodjes. Ook biedt Rooster's verse maaltijden, zoals Surinaamse Roti, gegrilde kip, kip spareribs en party kiphapjes. Voor een feest of borrel is de speciale kippan te bestellen. 

Bas van Rooster's Presikhaaf

Tijdens mijn studie Bedrijfskunde werkte ik op zaterdag bij de poelier op de markt van Doetinchem. Door mijn werkgever leerde ik de waarde van een mooie winkel met goede spullen. Hij was trots op zijn zaak en de goede kwaliteit van zijn producten. Door zijn bevlogenheid is de liefde voor het poeliersvak me altijd bijgebleven.

Na mijn studie kreeg ik direct een vaste baan bij een bedrijf waar ik twee jaar lang werkte. Tot ik Rooster’s ontdekte en besefte dat de gedachte aan een eigen zaak hebben constant door mijn hoofd speelde. Niet veel later besloot ik mijn leven om te gooien: ik zei mijn baan op en besloot vol voor Rooster’s te gaan. Tussen dat moment en de dag dat ik de deuren van mijn eigen locatie opende, zaten zes maanden. Zo enthousiast was ik over de kwaliteit van het eten en de kans om me als franchise-ondernemer aan te sluiten bij dit prachtige concept. Een zaak voor jezelf hebben is mooi, het plezier daarvan delen met anderen is het beste wat er bestaat. Ik prijs mezelf elke dag gelukkig dat ik dit al vier jaar mag doen. En als ik dan hoor dat klanten anderhalf uur in de auto zitten, speciaal om naar mijn Rooster’s te komen, krijgt niemand die glimlach meer van m’n gezicht.

Met Rooster’s kan ik echt iets bijdragen, aan zowel het leven van mijn team als dat van al onze klanten. Werkplezier, met z’n allen knallen tijdens piekmomenten, er voor elkaar zijn: dat en nog veel meer omschrijft het topteam van Rooster’s Arnhem. Ik kan niet wachten om het met je te delen.

Bas

 

Hanzestraat 308
6826 MS Arnhem
026 303 1595
presikhaaf@roosters.nl

Openingstijden

maandag
09:0018:00
dinsdag
09:0018:00
woensdag
09:0018:00
donderdag
09:0021:00
vrijdag
09:0018:00
zaterdag
09:0018:00
zondag
Gesloten