Vandaag geopend 09:30 - 18:00

Start werkzaamheden buitenzijde Oostplein

2 februari 2018

Naast de start van werkzaamheden in de passage van het winkelcentrum zijn ook de werkzaamheden gestart aan de buitenzijde van het Oostplein. Hier is gestart met de aanleg van het openbaar gebied. 

Nieuwe entree oostzijde

De fundering en de staalconstructie van de nieuwe winkels bij de nieuwe toegang aan de oostzijde zijn inmiddels afgerond. Hier loop je binnenkort via de oostzijde het winkelcentrum binnen en kijk je direct tegen het Versplein aan.


Werkzaamheden aan het riool

Naast dat de aannemer Retail Bouw druk bezig is met de afbouw van de entree zal Wencop Hoveniers in opdracht van Wereldhave starten met de aanleg van het Oostplein aan de buitenzijde. Deze werkzaamheden sluiten vervolgens weer aan op het terrein van de gemeente waar Dusseldorp nog bezig is met riool- en bestratingswerkzaamheden. De laatste werkzaamheden aan het riool zie je hierboven afgebeeld. Het metselwerk en de bestrating langs de gevel is klaar. Zie boven op de foto hoe de laatste handelingen worden verricht door de aannemer.


Werkzaamheden Versplein

Werkzaamheden Versplein

De draagconstructie is inmiddels geplaatst over de kuil van het voormalige Atrium. Hier zal de aankomende dagen beton overheen worden gestort.

Op de hoogte blijven?

Binnenkort wordt ook de camera op het bouwterrein verplaatst zodat je de vernieuwing live beter kan volgen aan de oostzijde. Deze staat nu gericht op de plek waar Stomerij Zeijrek zat. 

Blijf ons volgen via Facebook, de website voor de laatste updates over de verbouwing of houd de livestream in de gaten!

9.jpg
13.jpg