Vandaag gesloten

Volg de vernieuwing van Presikhaaf
Op deze pagina en op onze Facebookpagina vind je updates & foto's van de vernieuwing. 

Winkelcentrum Presikhaaf ondergaat een metamorfose om het centrum te moderniseren en te verbeteren. De vernieuwing stelt het winkelcentrum in staat om nieuwe huurders aan te trekken en om aan de wensen van bezoekers van nu en de toekomst te kunnen voldoen.

We zijn inmiddels zo goed als klaar met de verbouwing en starten met de laatste fase op het Westplein.  

Vragen over de vernieuwing van Presikhaaf kun je mailen naar info@presikhaaf.nl

Even uitrusten op de nieuwe zitjes

Even uitrusten op de nieuwe zitjes

22 augustus 2019

Even uitrusten tussen het winkelen door? Dat kan op de nieuwe comfortabele banken en poefjes.

Ook zijn er een hele hoop planten in het winkelcentrum geplaatst en staan er bij de entree olijfbomen. Hiermee in het winkelcentrum Presikhaaf weer een stuk verder met de verbouwing! Binnenkort worden er hogere tafels en krukken geplaatst. 

Lees meer
Flaneren over de rode loper naar het toilet?!

Flaneren over de rode loper naar het toilet?!

7 augustus 2019

Daar zijn ze dan: de nieuwe toiletten van winkelcentrum Presikhaaf! Het heeft even geduurd, maar nu zijn ze dan eindelijk in gebruik! Bij de opening werd de rode loper er zelfs voor uitgerold!

Spiksplinternieuwe toiletten
Winkelcentrum Presikhaaf is dé plek om te komen shoppen op het gebied van mode, lifestyle, beauty en horeca en waar vanaf nu ook gebruik kan worden gemaakt van de spiksplinternieuwe toiletten.

Luxe
Vaak worden toiletruimtes zoals deze over het hoofd gezien wanneer het neerkomt op luxe en design, maar dat is bij deze toiletten zeker niet het geval.

Familietoilet
Je kunt vanaf nu gratis gebruik maken van de dames- en herentoiletten, een familietoilet, invalidentoilet en er is zelfs een volledig ingerichte kolfkamer.

Kom snel een kijkje nemen!

 

Lees meer
Leuke vernieuwingen én een nieuwe winkel!

Leuke vernieuwingen én een nieuwe winkel!

26 april 2019

De verbouwingsupdate laat steeds langer op zich wachten. En dat is natuurlijk niet zonder reden. Er komen winkels bij, er veranderen dingen, maar het tijdspanne wordt steeds langer. 

Westplein

Nieuwe winkel
Drie weken geleden werd er weer een nieuwe winkel geopend in Presikhaaf! Op het Westplein opende TerStal. De winkel draait op volle toeren en stemt zowel de klanten als het personeel inmiddels meer dan tevreden!

Passage

‘Play & Relax’
Blije gezichtjes, een goed gesprek met een vreemde en een opgeladen telefoon. Presikhaaf brengt ‘t samen met de Play & Relax plek. Lees voordat je naar binnengaat, wel even de 10 dingen die je moet weten.

Bewegwijzering
Sinds een week of twee is er bewegwijzering aangebracht in de passage van winkelcentrum Presikhaaf. Hierdoor vind je gemakkelijk de weg naar de toiletten, de beveiliging, de winkels, et cetera.

Spotjes
De grote bollen in de passage zijn verdwenen. Zij hebben plaatsgemaakt voor de strakke spotjes!

Algemeen

Plattegronden
Er zijn vier plattegronden geplaatst in Presikhaaf. Deze zijn geplaatst op vier strategische plekken, te weten: het Passageplein, het Westplein, de Zuidentree en de Oostentree. 

Lees meer
Schoonmaak, luifels en bewegwijzering

Schoonmaak, luifels en bewegwijzering

19 februari 2019

Hele grootse veranderingen -behoudens de verhuizing van de Fruit Company- zijn er niet, maar er zijn wel een aantal leuke dingen die we kunnen melden deze week. 

Fruit Company

De Fruit Company is vorige week geopend op haar nieuwe plek; het Versplein. De winkel is werkelijk prachtig geworden; wat een allure. 

Wibra

De detailfase van de verbouwing bij de Wibra is aangebroken. De puien zijn zo goed als gereed; volgende week wordt de wand aan de voorkant eruit gehaald en dan is het project bij de wibra in principe afgerond. 

China Town

Bij China Town komt een nieuwe luifel. Dit proces is een paar weken geleden gestart. Wanneer dit project zich gaat voltooien is op dit moment lastig te zeggen. 

Bouwschoonmaak in de passage

In de passage van winkelcentrum Presikhaaf wordt momenteel een grote bouwschoonmaak gehouden. Hierbij worden de lampenkappen overgeslagen, omdat deze over twee tot drie weken worden vervangen. 

Bewegwijzering en plattegronden

Tot slot is er in het winkelcentrum bewegwijzering aangebracht en zijn er plattegronden geplaatst.

Lees meer
Een rondje langs de velden met René

Een rondje langs de velden met René

23 januari 2019

Een update over de verbouwing in winkelcentrum Presikhaaf. Anders dan normaal, want ditmaal lopen we een rondje met huismeester René Timmer. René geeft een uitgebreide update over hoe de verbouwing er op dit moment voor staat. 

Alles wat jij - over de verbouwing - wil weten, zie je terug in onderstaande video. 

Lees meer
Betegeling in passage is zo goed als voltooid

Betegeling in passage is zo goed als voltooid

7 december 2018

Een update over de verbouwing in winkelcentrum Presikhaaf.

Zuidentree

Twee weken geleden zagen we dat het nieuwe logo van winkelcentrum Presikhaaf fraai op de luifel van de entree prijkt. Inmiddels zijn ook alle lampen geïnstalleerd en zijn de zijkanten afgewerkt. Het enige wat nog ontbreekt zijn twee luchtgordijnen die in verticale stand worden geplaatst. De inmiddels aanwezige Kerstversiering geeft de ingang nog meer schwung

Passage

In de passage is de betegeling zo goed als voltooid. De Westentree is bereikt en dat geeft een prachtig aanzicht. Verder zijn er een paar kleine kunstgrasveldjes aangelegd. De grasveldjes ontpoppen zich, door de geplaatste bankjes, meer en meer tot een rustplek waar eenieder even rustig kan zitten. 

Op donderdag 22 november is The Stone geopend! Aan de buitenkant is nog goed te zien dat de winkel pas geopend is, de ballonnen creëren in het toch al sfeervolle Presikhaaf een plezierige aanblik. 

Westplein en Westzijde

Aan de luifels op de oude plek van de Coop wordt hard gewerkt en deze beginnen dan ook hun structuur te krijgen. Voor de Zeeman is het een mooie week; afgelopen zaterdag (1 december) openden zij namelijk hun winkel. De vernieuwingsslag is zeer geslaagd en geeft een verfrissende blik. Tot slot is men druk bezig met de brede ingang naar het Westplein (tegenover de Big Bazar). Hier is het werk inmiddels al voor de helft gedaan!

Lees meer
Kleine vernieuwingen maken een mooi verschil

Kleine vernieuwingen maken een mooi verschil

21 november 2018

Winkelcentrum Presikhaaf bevond zich in een fase van grote ontwikkelingen rondom de verbouwing. Op dit moment komt het winkelcentrum dichtbij de detailfase, waarin kleine vernieuwingen nog steeds een mooi verschil maken. 

Zuidentree

De Zuidentree is zo goed als gereed. Het nieuwe logo van winkelcentrum Presikhaaf prijkt fraai op de luifel van de entree. De uitstraling met het nieuwe logo oogt verfrissend en frivool. Zoals eerder gecommuniceerd is het een mooie open entree met veel glas, zoals ook te zien is bij de Oost- en Westentree van het winkelcentrum.

Passage

In de passage verloopt het leggen van de tegels gestaag. De tegels komen elke dag weer een stukje verder richting de Westentree. De bruggen die een doorgang vormden naar de winkels in de passage zijn inmiddels verwijderd.

Lingeriewinkel Livera is op dit moment bezig met de herinrichting van de nieuwe etalage. Op 22 november wordt de afhaalautomaat van de apotheek (naast Rooster’s Maaltijden & Grill) geopend en is tevens de opening van de nieuwe winkel van The Stone (naast C&A).

Westplein en westzijde

Tussen de Westentree en de oude Coop wordt momenteel een nieuwe luifel opgebouwd. Een stukje verderop is bij de Zeeman een interne verbouwing gaande, waarbij de winkel prachtig wordt vernieuwd. Om deze reden is de Zeeman tijdelijk gesloten. De openingsdatum wordt binnenkort gecommuniceerd via onze Facebookpagina. De panden naast de Zeeman worden momenteel gestript en daarmee gereedgemaakt voor een nieuwe huurder. 

Naast Fruit Company zijn de bouwdisciplines bezig met de betegeling van de stoep. Ditzelfde geldt voor de aanloop vanuit de westkant naar het Westplein. 

Op het Westplein staat een oliebollenkraam waar je t/m 31 december heerlijke warme oliebollen, appelbeignets en meer lekkers kan halen! De eigenaar heeft de pui van de kraam prachtig vernieuwd in de stijl van winkelcentrum Presikhaaf.

Lees meer
Ontwikkelingen passagevloer en Westplein

Ontwikkelingen passagevloer en Westplein

6 november 2018

De verschillende bouwdisciplines werken op dit moment aan de passagevloer en aan de bestrating van het Westplein. Lees hieronder de nieuwe updates. 

Passage

In de passage van het winkelcentrum is het beton op de vloer inmiddels bijna helemaal gestort. Vanaf volgende week worden de tegels gelegd. Bezoekers van het winkelcentrum zullen hier weinig hinder aan ondervinden en de passage is snel weer toegankelijk.
De passage heeft op dit moment een prachtige open uitstraling.

Westplein

Het grootste deel van de betegeling op het Westplein is gereed. Aan de kant van Fruit Company worden enkele kleine stukken nog betegeld.

De verbouwingsdisciplines werken hard aan de sloop van de luifel van het oude pand van Coop. De luifel is bijna volledig verwijderd.

Op dit moment wordt er gewerkt aan de realisatie van een loper (van bestrating) van de parkeerplaats aan het Kramersgildeplein naar de entree op het Westplein (naast de nieuwe Coop/Fruit Company). Deze werkzaamheden zullen voor de feestdagen worden afgerond.

Het openbare toilet van het winkelcentrum is tijdelijk gesloten er kan gebruik gemaakt worden van het toilet van Bakker Bart (tegen betaling van 50 cent).

Lees meer
Opening Coop, Specsavers en verbouwingsupdates

Opening Coop, Specsavers en verbouwingsupdates

9 oktober 2018

Deze week openen Coop en Specsavers in winkelcentrum Presikhaaf!

Opening Coop en Specsavers

Deze week staan er weer twee feestelijke openingen op de planning. Vandaag op 9 oktober om 18:00 uur opent Coop haar deuren in het nieuwe pand op het Westplein. Bekijk de Facebookpagina van Presikhaaf voor leuke openingsacties die je deze week bij Coop vindt. Op vrijdag 12 oktober opent Specsavers haar deuren in de passage. Op dit moment is Specsavers  druk bezig met de afronding en inrichting van de winkel.

Werkzaamheden passagevloer

Inmiddels is de betonvloer aan de linkerkant vanaf de westentree gestort en zijn de werkzaamheden aan de rechterkant bezig. Deze week worden de betonmatten gevlochten, waarna het cement en beton wordt gestort. Wanneer dit is gebeurd, wordt de gehele vloer vanaf het Versplein tot aan de Westentree betegeld. Dit gebeurt ’s nachts, zodat bezoekers hier geen hinder van hebben.

Westplein en oude pand Coop

De rechterkant van het Westplein vanaf de Westentree is inmiddels opnieuw betegeld. Deze week wordt de linkerkant van het plein betegeld. In week 42 wordt het oude pand van Coop omringt met hekken, waardoor dit pand niet meer bereikbaar is. De lege winkelunits tussen Fruit Company en Zeeman zijn bijna leeg gesloopt. Deze units worden volledig opgeknapt, waardoor er straks ruimte is voor nieuwe huurders

Afhaalpunt Apotheek

Op het Versplein, rechts van Rooster’s, is een begin gemaakt aan het afhaalpunt van de apotheek. Hier kunnen bezoekers straks gemakkelijk medicijnen ophalen wanneer het hen uitkomt. Informatie over de exacte openingsdatum zal via facebook worden gedeeld.

Lees meer
Werkzaamheden passagevloer en heropening Coop

Werkzaamheden passagevloer en heropening Coop

21 september 2018

Lees hieronder de laatste updates rondom de werkzaamheden op het Westplein, aan de passagevloer en aan het nieuwe pand van Coop. 

Passagevloer

De werkzaamheden aan de passagevloer van winkelcentrum Presikhaaf zijn nog steeds in volle gang. Vanaf de Westentree wordt op dit moment, in de eerste fase, aan de rechterkant van de vloer gewerkt. De betonvloer is inmiddels gestort. Na het betegelen van de rechterkant, is de linkerkant van de passagevloer aan de beurt. Ook dan blijven de winkels in de passage bereikbaar via bruggen.

Westplein

Inmiddels zijn er veel vorderingen gemaakt in het nieuwe pand van Coop. Dit pand heeft mooie hoge gevels en veel glas gekregen. Coop heropent op 9 oktober om 18:00 uur, tot die tijd is Coop nog bereikbaar op de oude plek.

De winkelpuien en units vanaf Zeeman tot aan Fruit Company staan in de steigers en worden opgeknapt. In de eerste fase worden oude onderdelen afgebroken, waarna straks de hoge puien en gevels worden gerealiseerd.
De openbare toiletten die zich tijdelijk aan deze kant van het Westplein bevinden, zijn nog bereikbaar. Ook kan je nog steeds fruit en groenten halen bij Fruit Company en brood en gebak bij Bakker Hilvers.

Lees meer
Werkzaamheden passagevloer en Westplein

Werkzaamheden passagevloer en Westplein

23 augustus 2018

Op dit moment wordt er door verschillende disciplines hard gewerkt aan de vernieuwing van de passagevloer. Ook op het Westplein wordt gewerkt aan het pand waarin Coop straks de winkel heropend. Lees hieronder de laatste updates over de verbouwing.

Passage

Vanaf de Westentree is eerst de linkerkant van de vloer aan de buurt. Hier wordt gewerkt aan de constructie onder de passage, waarna de vloer betegeld wordt met nieuwe tegels. In het vorige verbouwingsbericht lees je meer over de twee fasen waarin de werkzaamheden in de passage zijn opgedeeld.Tijdens deze werkzaamheden blijven alle winkels bereikbaar via speciale bruggen.

De Zuidentree is inmiddels bijna gereed. Het is een mooie open entree met veel glas, zoals ook te zien is bij de Oost- en Westentree van het winkelcentrum.

Westplein

Op het Westplein wordt gewerkt aan het pand waarin Coop  straks haar winkel heropend. De komende periode begint Coop hier met het afbouwen van de winkel. Naar verwachting is de officiële openingsdatum begin oktober. Volgende week starten de werkzaamheden aan de winkels vanaf Fruit Company tot Zeeman. De gevels van deze winkels worden prachtig vernieuwd en verhoogd. Vanaf september zullen de werkzaamheden op het Westplein en aan de parkeerterreinen aanvangen. In de volgende verbouwingsupdate wordt hier meer informatie over gegeven.

Houd onze website en Facebookpagina goed in de gaten voor de laatste ontwikkelingen rondom de verbouwing.

Lees meer
Vernieuwing van de passagevloer

Vernieuwing van de passagevloer

9 augustus 2018

De vernieuwing van de winkelpuien in de passage is bijna afgerond. Aanstaande maandag zullen we aanvangen met de vernieuwing van de passagevloer. De werkzaamheden worden opgedeeld in twee fasen. Lees hieronder meer. 

Fase 1 | Passagevloer zuidzijde

In fase 1 wordt de gehele vloer aan de zuidzijde van de passage vernieuwd, vanaf de puien tot het middengedeelte van de passage. Ook de nieuwe betonvloer wordt aangebracht. Deze werkzaamheden zullen plaatsvinden van circa 13 augustus t/m ongeveer 24 september 2018. De winkels aan deze zijde zullen dan bereikbaar blijven via bruggen. 

Fase 2 | Passagevloer noordzijde 

In fase 2 wordt de gehele vloer aan de noordzijde van de passage vernieuwd, vanaf de puien tot het middengedeelte van de passage. Ook de nieuwe betonvloer wordt aangebracht. Dit zal plaatsvinden van circa 24 september t/m ongeveer 5 november 2018. De winkels aan deze zijde zullen dan bereikbaar blijven via bruggen. 

In november wordt vervolgens de tegelvloer gelegd in de gehele passage. De vloer zal per stukje worden afgezet en gedurende winkeltijden worden uitgevoerd. Hierbij zal uiteraard rekening worden gehouden met de bereikbaarheid van alle winkels. 

Lees meer
Opening T-Mobile & verbouwingsupdates

Opening T-Mobile & verbouwingsupdates

1 augustus 2018

Op dit moment worden in de passage nog verschillende winkelunits opgeknapt, waaronder de unit van T-mobile die officieel opent op 9 augustus. Lees hieronder meer updates.

Passage & opening T-mobile

Op donderdag 9 augustus opent T-mobile officieel de deuren van haar nieuwe winkel in de passage. Om de opening te vieren heeft T-mobile een leuke openingsactie: Bij ieder abonnement krijg je een gratis UE Boom 2 Bluetooth Speaker t.w.v. €149 euro!
Naast de unit van T-mobile, wordt ook gewerkt aan de unit van Specsavers en de puien van Livera, Bruna, Open32, en HB Schoenmode worden opgeknapt. Ook Holland & Barrett gaat verbouwen, maar is tijdens de verbouwing gewoon geopend.

De werkzaamheden bij de Zuidentree zijn nog steeds in volle gang. Hier wordt gewerkt aan een directe ingang vanaf de straat via de parkeerplaats naar de Zuidentree. 

Westplein

Het voormalige pand van de Apotheek is inmiddels volledig gesloopt. Ook is er een begin gemaakt aan de overkapping naast Fruit Company en wordt er hard gewerkt aan het nieuwe pand van Coop.

Lees meer
Westentree & verbouwingsupdates

Westentree & verbouwingsupdates

16 juli 2018

Inmiddels is weer een aantal winkels heropend en is de Westentree volledig gereed. Lees hieronder alle nieuwe verbouwingsupdates. 

Passage

In de passage staan nog een aantal winkels in de bouwschotten, waaronder Bruna, HB Schoenmode, Livera en Open32. De winkelpuien van deze zaken worden op dit moment vernieuwd. Ook wordt gewerkt aan de nieuwe entree welke wordt gerealiseerd naast Christine Damesmode. Zoals al eerder werd genoemd, wordt dit de enige entree vanaf de parkeerplaats aan de zuidzijde van het winkelcentrum.

Westentree en Westzijde

De Westentree is inmiddels klaar. Het is een prachtige entree geworden met een hoge gevel en veel glas, zoals bij de Oostentree. De luifel boven de entree tot het Westplein vanaf het parkeerterrein (naast Fruit Company) is weg gesloopt en wordt geheel vernieuwd. Apotheek Kisters-Ascherman aan het Raadsheerplein is per 12 juli gesloten. Iedereen is van harte welkom in Apotheek Presikhaaf in het gezondheidscentrum. Over een aantal maanden opent de Apotheek een speciaal afhaalautomaat op het Versplein tegenover Albert Heijn, waar je medicijnen kunt ophalen wanneer het jou uitkomt. Meer informatie hierover volgt.

Nieuwe winkels

Afgelopen zaterdag opende Shopaholic de deuren van haar prachtige nieuwe winkel, links naast de Westentree. Verschillende winkels, waaronder Bakker Bart, Pearle en D-reizen hebben inmiddels ook de deuren van hun nieuwe winkels geopend. Bekijk hier het nieuwsbericht.

Lees meer
Nieuwe huurders & verbouwingsupdates

Nieuwe huurders & verbouwingsupdates

27 juni 2018

Winkelcentrum Presikhaaf krijgt nieuwe huurders en de werkzaamheden aan de Westentree worden bijna afgerond. Lees hieronder alle nieuwe verbouwingsupdates.

Passage

Het winkelcentrum krijgt er nieuwe huurders bij, namelijk T-Mobile en Specsavers. Pearle wordt verplaatst naar een winkelunit in de passage. Aan de rechterkant naast Christine Damesmode komt de nieuwe Zuidentree vanaf de parkeerplaats en in de winkelunits hiernaast komen T-Mobile en Specsavers. Pearle krijgt de winkelunit rechts naast de schoenenzaak Van Haren. Chili & Ice en Christine Damesmode zijn inmiddels uit de bouwschotten en de winkelpui van Holland & Barrett wordt nu vernieuwd. Ook de gevels van de units van HB Schoenmode en Bruna worden op dit moment opgeknapt.

Westzijde en Westentree

De werkzaamheden aan de Westentree hebben veel vooruitgang geboekt en worden binnenkort afgerond. Ook de sloop van het oude pand van Albert Heijn is al ver gevorderd.
Vrijdag vond de sleuteloverdracht plaats van Shopaholic. Shopaholic komt in de winkelunit links naast de Xenos bij de Westentree en is gestart met de afbouw van de winkel. Op donderdag 28 juni a.s. vindt de officiële heropening plaats van D-Reizen, die teruggaat naar het pand links naast de Westentree.

De openbare toiletten bevinden zich in het oude pand van Smaak d'Italia op het Westplein.

Lees meer
Verbouwingsupdate & opening winkels

Verbouwingsupdate & opening winkels

13 juni 2018

Op donderdag 24 mei was de officiële opening van het Versplein in Winkelcentrum Presikhaaf. Aan de oostzijde van het winkelcentrum zijn de winkels zo goed als gereed. Aan de westzijde en in de passage wordt hard doorgewerkt. Lees hieronder de laatste verbouwingsupdates.

Westzijde en westentree

Deze week wordt bij de westentree de pui geplaatst. De winkelpui van D-reizen, die zich aan de westzijde bevindt, is inmiddels ook geplaatst. Bij de westentree wordt gewerkt aan de bekleding van de luifels en het dak. Vorige week is de bestrating op het Westplein voor de entree afgewerkt.

Passage

Vanaf de winkelunit Chili & Ice worden deze week de nieuwe winkelpuien geplaatst. In de grote unit van Bakker Bart wordt gewerkt aan een nieuwe staalconstructie om de verhoogde luifel mogelijk te maken. Bakker Bart is nog steeds goed bereikbaar in de tijdelijke winkel aan de overzijde van de passage. Er staan ook tafeltjes waar je kunt zitten om een lekker broodje te eten. De tijdelijke tunnel die de doorgang vormt naar de passage is verplaatst en bevindt zich nu in het oude pand van Kijkshop.

Lees meer
Verbouwingsupdates Westplein & Passage

Verbouwingsupdates Westplein & Passage

7 mei 2018

Naast de werkzaamheden in de passage en op het Oostplein, wordt nu hard gewerkt aan de asfaltering van de parkeerplaats op het Gildemeesterplein. Ook de westingang en verschillende winkelunits op het Westplein worden vernieuwd. Lees hieronder alle updates. 

Passage

In de passage is een vervolg gegeven aan de vernieuwing van de gevels van verschillende winkelunits. De winkels waar wordt verbouwd, waaronder Multi Vlaai (die verplaatst wordt naar het Versplein), Christine Damesmode, Intertoys en Chili & Ice, zijn tijdens de verbouwing gewoon bereikbaar. Bij Bakker Bart kun je nu brood halen op de tijdelijke locatie, tegenover de unit van Bakker Bart die wordt opgeknapt.

Westentree & Westplein

Bij de westentree wordt hard gewerkt aan de nieuwe ingang. De fundering is afgelopen week gerealiseerd, aankomende week beginnen de werkzaamheden aan de vloer in de passage. Ook krijgt de westentree een nieuwe staalconstructie en een gloednieuwe kap. Maandag en dinsdag wordt bij de nieuwe unit van Hans Anders de pui geplaatst. 

Het bouwgebied rondom de oude Albert Heijn, Primera en andere units is afgezet. De oude unit van Albert Heijn is inmiddels leeg gesloopt. De komende periode staat in het teken van het gereed maken van de nieuwe winkelunit van Coop en andere units op het Westplein. Naar verwachting zijn deze werkzaamheden eind dit jaar gereed en kan Coop medio september starten met de afbouw van de nieuwe winkel.

Gildemeesterplein & Oostplein

Smaak D’italia is bezig met het afbouwen van de winkel. Houd je Facebookpagina goed in de gaten, want ook deze zaak opent binnenkort in de nieuwe winkelunit op het Oostplein.  De asfaltwerkzaamheden op het Gildemeesterplein zijn inmiddels in uitvoering worden in drie fasen uitgevoerd. Inmiddels zijn de nieuwe parkeerplaatsen langs de Lange Wal toegankelijk.

Het vervolg van de werkzaamheden start vanaf maandag 7 mei t/m woensdag 9 mei. De derde fase van de werkzaamheden vindt plaats vanaf maandag 14 mei t/m donderdag 17 mei. Tijdens de asfaltwerkzaamheden worden steeds enkele rijbanen vernieuwd en blijft een groot gedeelte van de parkeerplaats bereikbaar. In de plattegronds onderaan deze pagina is te zien welke gebieden in fase A en fase B afgesloten zijn (deze gebieden zijn rood gekleurd). 

Lees meer
Update Oostplein, Westplein en passage

Update Oostplein, Westplein en passage

20 april 2018

Naast het Oostplein en de passage, worden nu ook het Westplein en de westingang vernieuwd. Verschillende winkels zijn inmiddels geopend. Lees hieronder de laatste verbouwingsupdates.

Oostplein

Verschillende mooie zaken zijn geopend op het Oostplein. Binnenkort wordt het plein aangevuld met de heropening van Multivlaai, die naast Delicatessehoff op het Versplein komt. Smaak d’Italia heropend straks in de winkelunit links naast de entree aan de oostzijde van het winkelcentrum.

Westplein

Op het Westplein wordt nog ongeveer 6 tot 8 weken gewerkt aan de vernieuwing van de westentree. De sloopwerkzaamheden in de oude winkelunit van Albert Heijn, Oké Foto en Primera zijn inmiddels ook gestart. Hier komen gloednieuwe winkelunits. In het oude pand van de Albert Heijn komt de Super Coop. De Apotheek en Coop, die zich op het Westplein bevinden, blijven ondanks de werkzaamheden goed bereikbaar.

Passage

Aankomende week start de volgende fase van de werkzaamheden in de passage. De units vanaf de C&A t/m het oude pand van Team Kappers worden vernieuwd en krijgen nieuwe hoge gevels. Door middel van de tunnels blijven de winkels in het winkelcentrum tijdens de verbouwing goed bereikbaar.

Lees meer
Opening Rooster's!

Opening Rooster's!

20 april 2018

Gisteren opende Rooster's in winkelcentrum Presikhaaf! Lees hieronder meer over deze nieuwe zaak op het Versplein. 

Derde Rooster's in Nederland

Donderdagochtend om 09:00 uur opende Rooster's Maaltijd & Grill in winkelcentrum Presikhaaf. Dit is de derde vestiging in Nederland. 

Bij Rooster's haal je heerlijke gegrilde kipgerechten, spareribs, verse maaltijden, belegde broodjes en nog veel meer lekkers! Binnenkort een feestje? Dan is de kippan wellicht een leuk idee. 

Om de opening te vieren heeft Rooster's een winactie, waarbij je kans maakt op zo'n heerlijke kippan. Kijk op de Facebookpagina voor deze actie en kom iets lekkers halen bij de nieuwe Rooster's op het Versplein!

Lees meer
Opening Delicatessehoff en Team Kappers

Opening Delicatessehoff en Team Kappers

13 april 2018

Gisterochtend om 10:00 uur opende Delicatessehoff in winkelcentrum Presikhaaf! Ook heropende Team Kappers in een mooi nieuw pand aan het Versplein. 

Delicatessehoff heeft vers gebrande noten, ambachtelijke bonbons en heerlijke kazen en wijnen. Perfect voor de zaterdagavond, een feestje of gewoon om samen van te genieten! Het team van Delicatessehoff adviseert je graag over het assortiment verse producten. 

Team Kappers is heropend is een prachtig nieuw pand aan het Versplein. Een open inrichting met mooie details. Het team van Team Kappers heet je graag welkom in de gloednieuwe salon! 

Lees meer
Verbouwingsupdates & opening Keurslager De Haas

Verbouwingsupdates & opening Keurslager De Haas

6 april 2018

De resultaten van de verbouwing zijn al goed zichtbaar. Verschillende ondernemers hebben hun winkel alweer feestelijk geopend of heropend. Lees hieronder de laatste updates.

Verbouwing westentree en tunnel

De westentree van het winkelcentrum wordt afgesloten en opgeknapt. Op dit moment wordt gewerkt aan een tunnel naast de westentree. Deze tunnel vormt een tijdelijke doorgang, zodat het winkelcentrum vanaf deze kant goed bereikbaar blijft.

Vanwege de verbouwing van de winkelunits aan de westzijde, zit Hans Anders tijdelijk in het oude pand van Gall & Gall. De Kijkshop die aan de westzijde zat wordt op dit moment leeg gesloopt.

Opening Keurslager De Haas en oostentree

Gisterochtend om 10:00 uur opende Keurslager De Haas in Presikhaaf, wederom een mooie aanwinst voor het winkelcentrum! De Haas heeft een groot en smakelijk assortiment vers vlees en vleeswaren. Ook kun je er terecht voor heerlijke belegde broodjes en kant-en-klaar maaltijden.

Team Kappers verhuist binnenkort naar een mooi pand op het Versplein, recht tegenover Aldi aan de andere kant van het plein. Ook Stomerij Zeyrek krijgt een mooi nieuw pand aan de Oostzijde. Dit wordt de meest linkse winkelunit naast de Oostingang van het winkelcentrum.

Lees meer
Opening Kruidvat & verbouwingsupdates

Opening Kruidvat & verbouwingsupdates

14 maart 2018

Vanmorgen om 09:00 uur heropende Kruidvat in een mooi, vernieuwd pand in Presikhaaf! Het team heet je graag van harte welkom in de gloednieuwe winkel.
Meer updates over de vernieuwing van winkelcentrum Presikhaaf lees je hieronder.

Ontwikkelingen passage

Cris de Bouter was vandaag wegens verbouwing gesloten, maar opent snel weer. Ook aan de vernieuwing van C&A, Eye Wish en Etos wordt hard gewerkt. Deze winkels zijn gewoon open. In de winkelunit rechts naast Primera opent Van Haren op zaterdag 14 april.

Vernieuwing ingang oostzijde

Het winkelcentrum is inmiddels toegankelijk vanuit de nieuwe ingang aan de Oostzijde!

Updates Versplein

Achter de schermen wordt nog steeds hard doorgewerkt aan de winkels op het Versplein. Slagerij de Haas, die op de hoek tegenover de Albert Heijn komt, is inmiddels aan het afbouwen. Ook Delicatessehoff, links naast Slagerij de Haas, is bezig met het afbouwen van de winkel. De officiële openingsdata van deze winkels worden binnenkort bekend gemaakt. Op het Versplein recht tegenover Aldi opent de zaak Rooster’s Maaltijd&Grill.

Lees meer
Opening Albert Heijn en Gall & Gall!

Opening Albert Heijn en Gall & Gall!

7 maart 2018

Presikhaaf heeft wederom twee mooie aanwinsten, want vanavond om 18:00 uur opende de Albert Heijn! Tijdens de feestelijke opening was de opkomst groot. 

Ook Gall & Gall is vanaf vandaag geopend in Presikhaaf. Beide winkels hebben een mooie locatie aan de oostzijde van het winkelcentrum. De teams van Gall & Gall en Albert Heijn heten je graag welkom! 

Lees meer
Opening Aldi en Primera in Presikhaaf!

Opening Aldi en Primera in Presikhaaf!

7 maart 2018

Vanmorgen om 08:00 uur was de feestelijke opening van Aldi in Presikhaaf! Na een korte toespraak werd het lintje doorgeknipt en kon iedereen boodschappen doen bij Aldi. Het team van Aldi verwelkomt je graag!

Gisteren, op dinsdag 6 maart, opende Primera in winkelcentrum Presihaaf. In de mooie nieuwe winkel staat het team van Primera voor je klaar!

Lees meer
Nieuwe ontwikkelingen verbouwing

Nieuwe ontwikkelingen verbouwing

2 maart 2018

De ontwikkelingen van het Oostplein zijn steeds beter zichtbaar. Lees hieronder de laatste updates van de verbouwing.

Update verbouwing Oostplein

Inmiddels is de betonvloer gelegd bij de ingang van de Oostzijde. Daar wordt ook gewerkt aan de wanden, waarop straks de signing van de winkels uit het winkelcentrum te zien is.
De staalconstructie van het plafond is klaar en daaroverheen komen nu de gipsplaten om het af te dekken. Zoals op de foto's hieronder is te zien, wordt gewerkt aan de betegeling op het Versplein. Op dinsdag is de vloer geheel betegeld.
Buiten zijn de verschillende partijen bezig met de aanleg van de buitenzijde van het Oostplein, die al deels op de foto's is te zien.

Officiële opening winkels Versplein

Wees welkom op de officiële opening van Albert Heijn, Gall & Gall en Aldi op woensdag 7 maart!
Vanaf 08:00 uur kun je bij Aldi je boodschappen doen en bij de Albert Heijn vanaf 18:00 in de avond.
Boven de ingang van Albert Heijn en Gall & Gall zijn inmiddels de logo's geplaatst en de schilder zorgt voor de mooie afwerking van de winkelpuien. In de grote winkelunit van de Albert Heijn zijn de koelingen en scankassa's al geplaatst. Dit weekend werkt het team hard door voor de feestelijke opening!

Ontwikkelingen Passage

Naast de Kruidvat, C&A, Cris de Bouter en Eye Wish krijgt nu ook de winkelpui van Etos een opknapbeurt. Ook de lege winkelunit rechts naast de Kruidvat wordt opgeknapt. Zoals eerder aangegeven is dit de nieuwe plek van Primera, die op dinsdag 6 maart haar winkel opent.

Op de eerste vier foto's zie je links de ontwikkelingen van het Versplein van de vorige verbouwingsupdate. Op de twee rechterfoto's zijn de nieuwe ontwikkelingen goed zichtbaar! Op de foto's daaronder zie je de laatste updates van de verbouwing. 

Lees meer
Update werkzaamheden passage

Update werkzaamheden passage

22 februari 2018

In de passage van winkelcentrum Presikhaaf krijgen veel winkelpuien een opknapbeurt. Lees hieronder de laatste ontwikkelingen. 

Passage

Achter de schermen wordt in de passage hard gewerkt aan de nieuwe winkelpuien van Kruidvat, C&A, Cris de Bouter, Eye Wish en vanaf deze week ook de Etos. Naast de Kruidvat zijn Eye Wish, C&A en Cris de Bouter inmiddels voorzien van de benodigde bouwbeschutting. Ook hier wordt nu gewerkt aan de vernieuwing van de gevels.

De lege winkelunit rechts naast de Kruidvat wordt het nieuwe pand van Primera, zij zijn inmiddels gestart met de afbouw van de winkel. Naast de Primera staat een leeg winkelpand en rechts daarvan komt de nieuwe winkel van Van Haren.

Lees meer
Update werkzaamheden Oostplein

Update werkzaamheden Oostplein

22 februari 2018

De oostzijde van winkelcentrum Presikhaaf krijgt steeds meer vorm. Lees hieronder de laatste ontwikkelingen. 

Werkzaamheden binnenzijde Oostplein
De aannemer Retail Bouw is hard aan het werk om de binnenzijde van het nieuwe Oostplein op tijd gereed te krijgen. Verschillende partijen werken hier op dit moment samen aan mee. Aan de binnenzijde van het Oostplein is inmiddels het totale wapeningsnet aangebracht. Vorige week is vervolgens de betonvloer gestort en deze week worden de tegels gelegd. Binnen drie weken zijn de glaspuien van de nieuwe winkels bij de entree gereed. 
Op het Versplein worden de laatste open stukken dichtgemaakt. Naast de nieuwe Albert Heijn en Aldi komen hier Gall & Gall en verschillende verswinkels, waaronder Rooster's Maaltiijd & Grill.

De staalconstructie van de kap bij de toegang via de oostzijde is aangebracht. Hier wordt onder andere gewerkt aan het installeren van de lichtpunten. Alle bouwdisciplines zijn op dit moment aan de gang.

Aanleg buitenzijde Oostplein
De aannemer Wencop Hoveniers is bezig met de aanleg van de buitenzijde van het Oostplein. Er wordt hard doorgewerkt om de opgelopen achterstand (door de vorst) weer in te halen. Rondom de buitenzijde is de gemeente bezig met het aanleggen van de bestrating en parkeervakken. Bij de toegang aan de oostzijde worden binnenkort bankjes, bomen en fietsenrekken geplaatst.

Opening Albert Heijn en entree oostzijde
De opening van de Albert Heijn staat gepland op woensdag 7 maart. De opening van de Aldi staat gepland in diezelfde week. Vanaf dan zal de entree ook afgebouwd en toegankelijk zijn! 

Lees meer
Start werkzaamheden buitenzijde Oostplein

Start werkzaamheden buitenzijde Oostplein

2 februari 2018

Naast de start van werkzaamheden in de passage van het winkelcentrum zijn ook de werkzaamheden gestart aan de buitenzijde van het Oostplein. Hier is gestart met de aanleg van het openbaar gebied. 

Nieuwe entree oostzijde

De fundering en de staalconstructie van de nieuwe winkels bij de nieuwe toegang aan de oostzijde zijn inmiddels afgerond. Hier loop je binnenkort via de oostzijde het winkelcentrum binnen en kijk je direct tegen het Versplein aan.


Werkzaamheden aan het riool

Naast dat de aannemer Retail Bouw druk bezig is met de afbouw van de entree zal Wencop Hoveniers in opdracht van Wereldhave starten met de aanleg van het Oostplein aan de buitenzijde. Deze werkzaamheden sluiten vervolgens weer aan op het terrein van de gemeente waar Dusseldorp nog bezig is met riool- en bestratingswerkzaamheden. De laatste werkzaamheden aan het riool zie je hierboven afgebeeld. Het metselwerk en de bestrating langs de gevel is klaar. Zie boven op de foto hoe de laatste handelingen worden verricht door de aannemer.


Werkzaamheden Versplein

Werkzaamheden Versplein

De draagconstructie is inmiddels geplaatst over de kuil van het voormalige Atrium. Hier zal de aankomende dagen beton overheen worden gestort.

Op de hoogte blijven?

Binnenkort wordt ook de camera op het bouwterrein verplaatst zodat je de vernieuwing live beter kan volgen aan de oostzijde. Deze staat nu gericht op de plek waar Stomerij Zeijrek zat. 

Blijf ons volgen via Facebook, de website voor de laatste updates over de verbouwing of houd de livestream in de gaten!

Lees meer
Start werkzaamheden passage Kruidvat tot HEMA

Start werkzaamheden passage Kruidvat tot HEMA

1 februari 2018

Op 29 januari zijn de werkzaamheden in de passage van winkelcentrum Presikhaaf vanaf de Kruidvat tot aan de HEMA gestart. De winkels worden na elkaar voorzien van nieuwe puien, zoals dit eerder is gerealiseerd bij de Hema, Blokker en Xenos in de passage. 

Werkzaamheden passage 1

Tijdens de werkzaamheden is het noodzakelijk dat er een bouwschutting wordt aangebracht voor de te vernieuwen winkels.

Werkzaamheden passage

De winkels blijven gewoon bereikbaar tijdens de werkzaamheden door de plaatsing van een speciaal gefabriceerde tunnel per winkel. Verder zal er tijdelijke signing worden aangebracht zodat de winkels zichtbaar blijven. Deze werkzaamheden zullen na verwachting begin maart afgerond zijn.

Start vanaf de Kruidvat

Retail Bouw heeft de eerste speciale tunnel bij de Kruidvat gemaakt, waarmee je de winkel kan bereiken en de aannemer tussentijds de pui kan verbouwen.

Werkzaamheden passage Kruidvat

Kruidvat zal ook haar eigen winkel gaan verbouwen, maar de winkel blijft de eerst komende weken nog open en is toegankelijk via de tunnel. Verder zal de aannemer de winkels richting de HEMA aanpakken en de gevel van de C&A. 

Werkzaamheden passage

Aan de rechterkant van de Kruidvat zijn al nieuwe winkelruimtes zichtbaar. Binnenkort meer informatie over welke winkels hier zullen openen.

Op de hoogte blijven?

Blijf ons volgen via onze Facebookpagina of via de website voor de laatste updates over de verbouwing!

Lees meer
Verbouwing oostzijde winkelcentrum Presikhaaf

Verbouwing oostzijde winkelcentrum Presikhaaf

22 januari 2018

De verbouwing van het winkelcentrum is inmiddels weer hervat na een korte periode tijdens de feestdagen. Op dit moment wordt hard gewerkt aan de oostzijde van het winkelcentrum om te zorgen dat dit gedeelte van het winkelcentrum in april 2018 officieel heropend kan worden voor publiek. Lees hieronder de laatste updates.

Werkzaamheden toegang oostzijde

De nieuwe toegang van het winkelcentrum aan de oostzijde wordt gereed gemaakt. De ingang komt rechts van waar eerst Stomerij Zeijrek zat aan de oostzijde. Er wordt nu hard gewerkt aan de fundering en de staalconstructie van de nieuwe winkels.

Rechts op de foto (bovenin) komt het nieuwe Versplein. De ruimten voor de nieuwe winkels van het Versplein worden op dit moment afgebouwd, voordat ze worden overgedragen aan de nieuwe huurders.

Afbouw winkelruimte ALDI

De nieuwe huurders van dit gedeelte van het winkelcentrum zijn de komende periode druk bezig met de afbouw van hun winkels. Hierboven zie je de nieuwe winkelruimte van ALDI.

Nieuwe passage van het Versplein

Het voormalige atrium, ofwel de evenementenkuil, zal snel worden dichtgelegd en worden ingericht als nieuwe passage voor het Versplein. Deze dagen wordt het staal er ingelegd en wordt de draagconstructie voor het nieuwe Versplein geplaatst. Dan wordt het Versplein ingericht als nieuwe passage. Op de foto kijk je recht tegen de nieuwe winkel van ALDI aan.

Nieuwe winkels rondom Versplein

Aan de linkerkant komen nieuwe winkels rondom het Versplein. 

Nieuwe bestrating oostzijde

Naast de werkzaamheden in het winkelcentrum wordt aan de oostzijde ook hard gewerkt door de gemeente aan nieuwe bestrating van het voetpad en het laad- en losgedeelte voor de supermarkten.

Volgende stappen
Als het Oostplein gereed is, wordt er verder gewerkt aan het vernieuwen van de winkels in de passage van het Oostplein tot aan de HEMA. Net zoals dat al is gedaan bij de HEMA, Blokker en de Xenos.

De volgende stap is dat de voorbereidingen worden getroffen om de westentree van de passage te vernieuwen.

Stukje bij beetje wordt het winkelcentrum steeds een beetje mooier! Waar kijk jij het meest naar uit?

Op de hoogte blijven?
Vernieuwingen in het winkelcentrum volg je hier. Daarnaast kan je onze Facebookpagina in de gaten houden voor alle openingen van nieuwe winkels!

Lees meer
Opening Xenos in Presikhaaf!

Opening Xenos in Presikhaaf!

4 december 2017

Op vrijdag 1 december is de nieuwe Xenos in winkelcentrum Presikhaaf geopend! De nieuwe winkel bevindt zich in de passage, direct links bij binnenkomst en naast de nieuwe Blokker.

Bekijk hieronder de foto's van de opening en de winkelruimte! 

Opening Xenos

Opening Xenos

Opening Xenos

Opening Xenos

Opening Xenos

Vernieuwingen in het winkelcentrum volg je hier. Daarnaast kan je onze Facebookpagina in de gaten houden voor alle openingen van nieuwe winkels!

Lees meer
Winactie: win taart met verbouwingsfoto

Winactie: win taart met verbouwingsfoto

30 november 2017

Zoals iedereen weet wordt er hard gewerkt aan de verbouwing van winkelcentrum Presikhaaf. Heb jij een leuke of mooie verbouwingsfoto? Doe dan mee met deze winactie!

Doe mee en win!

De verbouwing van ons winkelcentrum verloopt goed en gaat gestaag door. Onderstaande foto's heb je vast al eens eerder voorbij zien komen van de vernieuwing.

Heb jij ook een mooie verbouwingsfoto gemaakt? Upload jouw mooiste verbouwingsfoto van winkelcentrum Presikhaaf op onze Facebookpagina of onder het Facebookbericht en maak kans op een vlaai of taart naar keuze van MultiVlaai!

MultiVlaai

Je kan jouw eigen gemaakte verbouwingsfoto uploaden t/m donderdag 7 december. Op vrijdag 8 december om 10:00 uur maken we de winnaar bekend via Facebook.

Hieronder vind je wat verbouwingsfoto's ter inspiratie.

Verbouwingsfoto

Verbouwingsfoto

Verbouwingsfoto

Verbouwingsfoto

Lees meer
Vernieuwing Xenos en entree

Vernieuwing Xenos en entree

17 oktober 2017

De komende periode worden de Xenos en entree aangepakt in winkelcentrum Presikhaaf. De verbouwing van nieuwe winkel van de Xenos wordt afgemaakt en de entree wordt vernieuwd.

Nieuwe winkel Xenos

Aansluitend van de verbouwing van de Blokker is de verbouwing van de Xenos gestart. Wanneer de nieuwe winkel van de Xenos gereed is, gaat de Xenos uit de kelder in de passage. De Xenos vind je vanaf dan naast het pand van de nieuwe Blokker. De opening van de nieuwe winkel van de Xenos vindt nog dit jaar plaats.

Sloop en vernieuwing entree

Ook wordt in de komende periode de entree van de passage gesloopt en vernieuwt. Als alles volgens planning gaat is de entree in 2017 nog klaar. Het wordt een entree die passend is bij het nieuwe winkelcentrum.

Je volgt alle vernieuwingen hier of op onze Facebookpagina!

Lees meer
Update vernieuwing AH en ALDI

Update vernieuwing AH en ALDI

17 oktober 2017

Achter de schuttingen bij winkelcentrum Presikhaaf wordt hard gewerkt aan de afbouw van de Albert Heijn en ALDI. Naar verwachting gaat dit nieuwe deel van het winkelcentrum begin maart 2018 in gebruik.

Afbouw casco

De aankomende tijd wordt er gewerkt aan de afbouw van het casco en het openbare gebied (de passages). Naast de Albert Heijn en ALDI kom in dit gedeelte van het winkelcentrum ook een versplein. Als alles volgens planning loop kan je hier boodschappen doen in maart 2018.

In de bouwwereld is het casco het skelet van een gebouw. Bekijk de foto's hieronder voor een impressie.

Volg de vernieuwing live!

Vanaf augustus dit jaar staat er een camera op het bouwterrein. Zo kan je altijd de vernieuwing van de Albert Heijn en ALDI volgen. Kijk hier mee via de livecam!

Afbouw AH en ALDI

 

Afbouw AH en ALDI

 

Afbouw AH en ALDI

 

Afbouw AH en ALDI

 

Afbouw AH en ALDI

 

Presikhaaf verbouwing in herfst

Lees meer
Sloop oude horecapaviljoen

Sloop oude horecapaviljoen

16 oktober 2017

De sloop van het oude horecapaviljoen is inmiddels in volle gang. Wanneer de sloop is afgerond, wordt het plein opnieuw ingericht. Naar verwachting is dit plein in 2018 klaar en voor iedereen weer geheel toegankelijk.

Check de foto's hieronder voor een impressie van de sloop op het Westplein.

Sloop oud horecapaviljoen

 

Sloop oud horecapaviljoen

 

Sloop oud horecapaviljoen

 

Sloop oud horecapaviljoen

Lees meer
Opening Blokker in Presikhaaf

Opening Blokker in Presikhaaf

11 oktober 2017

Vanmorgen is de nieuwe Blokker geopend in de passage van winkelcentrum Presikhaaf. Dit is feestelijk gevierd!

De Blokker is te vinden in het oude pand van Platte TV. Het enthousiaste team verwelkomt je graag! 

Opening Blokker

 

Opening Blokker

 

Opening Blokker

 

Opening Blokker

 

Opening Blokker

 

Opening Blokker

Vernieuwingen in het winkelcentrum volg je hier. Daarnaast kan je onze Facebookpagina in de gaten houden voor alle openingen van nieuwe winkels!

Lees meer
Volg de vernieuwing LIVE!

Volg de vernieuwing LIVE!

9 augustus 2017

Sinds kort staat er bij winkelcentrum Presikhaaf een camera op het bouwterrein. Zo kun jij de vernieuwing van het winkelcentrum LIVE volgen!

Klik op play om de webcam te starten.

Werkzaamheden voormalig HEMA-pand

Werkzaamheden voormalig HEMA-pand

27 juli 2017

De nieuwe HEMA is inmiddels alweer anderhalve maand geopend. Maar wat gebeurt er nu eigenlijk met het voormalige pand van de Hema?

Het oude pand van de HEMA is inmiddels gesloopt en de ballastvloer in de kelder is gestort.

De komende tijd wordt er hard gewerkt aan de basis van het nieuwe pand. Er zijn onder andere heiwerkzaamheden buiten, de funderingswerken starten en de kanaalplaatvloeren worden gelegd. Het gehele nieuwe pand maakt straks plaats voor Albert Heijn en ALDI. 

Lees meer
Opening Kwalitaria Delifrance Luciano

Opening Kwalitaria Delifrance Luciano

25 juli 2017

Vandaag is Kwalitaria Delifrance Luciano geopend in het paviljoen in winkelcentrum Presikhaaf! Je kunt hier vanaf nu terecht voor lekkere snacks, een heerlijke lunch of warme maaltijd. 

De komende periode zullen er steeds meer vernieuwingen plaatsvinden. Je volgt de vernieuwingen hier. Daarnaast kan je onze Facebookpagina in de gaten houden voor alle openingen van nieuwe winkels!

Lees meer
Opening HEMA in Presikhaaf

Opening HEMA in Presikhaaf

14 juni 2017

Vanochtend heeft de HEMA haar deuren geopend in de passage van winkelcentrum Presikhaaf!

Met de opening van de HEMA is het startschot gegeven van de vernieuwingen van het winkelcentrum. De volgende fase begint met de sloop van de oude HEMA. Hier wordt plaatsgemaakt voor Albert Heijn en ALDI. 

De komende periode zullen er steeds meer vernieuwingen plaatsvinden. Je volgt de vernieuwingen hier. Daarnaast kan je onze Facebookpagina in de gaten houden voor alle openingen van nieuwe winkels!

Lees meer