Vandaag geopend 09:30 - 18:00

Start werkzaamheden passage Kruidvat tot HEMA

1 februari 2018

Op 29 januari zijn de werkzaamheden in de passage van winkelcentrum Presikhaaf vanaf de Kruidvat tot aan de HEMA gestart. De winkels worden na elkaar voorzien van nieuwe puien, zoals dit eerder is gerealiseerd bij de Hema, Blokker en Xenos in de passage. 

Werkzaamheden passage 1

Tijdens de werkzaamheden is het noodzakelijk dat er een bouwschutting wordt aangebracht voor de te vernieuwen winkels.

Werkzaamheden passage

De winkels blijven gewoon bereikbaar tijdens de werkzaamheden door de plaatsing van een speciaal gefabriceerde tunnel per winkel. Verder zal er tijdelijke signing worden aangebracht zodat de winkels zichtbaar blijven. Deze werkzaamheden zullen na verwachting begin maart afgerond zijn.

Start vanaf de Kruidvat

Retail Bouw heeft de eerste speciale tunnel bij de Kruidvat gemaakt, waarmee je de winkel kan bereiken en de aannemer tussentijds de pui kan verbouwen.

Werkzaamheden passage Kruidvat

Kruidvat zal ook haar eigen winkel gaan verbouwen, maar de winkel blijft de eerst komende weken nog open en is toegankelijk via de tunnel. Verder zal de aannemer de winkels richting de HEMA aanpakken en de gevel van de C&A. 

Werkzaamheden passage

Aan de rechterkant van de Kruidvat zijn al nieuwe winkelruimtes zichtbaar. Binnenkort meer informatie over welke winkels hier zullen openen.

Op de hoogte blijven?

Blijf ons volgen via onze Facebookpagina of via de website voor de laatste updates over de verbouwing!