Vandaag geopend 09:30 - 18:00

Verbouwing oostzijde winkelcentrum Presikhaaf

22 januari 2018

De verbouwing van het winkelcentrum is inmiddels weer hervat na een korte periode tijdens de feestdagen. Op dit moment wordt hard gewerkt aan de oostzijde van het winkelcentrum om te zorgen dat dit gedeelte van het winkelcentrum in april 2018 officieel heropend kan worden voor publiek. Lees hieronder de laatste updates.

Werkzaamheden toegang oostzijde

De nieuwe toegang van het winkelcentrum aan de oostzijde wordt gereed gemaakt. De ingang komt rechts van waar eerst Stomerij Zeijrek zat aan de oostzijde. Er wordt nu hard gewerkt aan de fundering en de staalconstructie van de nieuwe winkels.

Rechts op de foto (bovenin) komt het nieuwe Versplein. De ruimten voor de nieuwe winkels van het Versplein worden op dit moment afgebouwd, voordat ze worden overgedragen aan de nieuwe huurders.

Afbouw winkelruimte ALDI

De nieuwe huurders van dit gedeelte van het winkelcentrum zijn de komende periode druk bezig met de afbouw van hun winkels. Hierboven zie je de nieuwe winkelruimte van ALDI.

Nieuwe passage van het Versplein

Het voormalige atrium, ofwel de evenementenkuil, zal snel worden dichtgelegd en worden ingericht als nieuwe passage voor het Versplein. Deze dagen wordt het staal er ingelegd en wordt de draagconstructie voor het nieuwe Versplein geplaatst. Dan wordt het Versplein ingericht als nieuwe passage. Op de foto kijk je recht tegen de nieuwe winkel van ALDI aan.

Nieuwe winkels rondom Versplein

Aan de linkerkant komen nieuwe winkels rondom het Versplein. 

Nieuwe bestrating oostzijde

Naast de werkzaamheden in het winkelcentrum wordt aan de oostzijde ook hard gewerkt door de gemeente aan nieuwe bestrating van het voetpad en het laad- en losgedeelte voor de supermarkten.

Volgende stappen
Als het Oostplein gereed is, wordt er verder gewerkt aan het vernieuwen van de winkels in de passage van het Oostplein tot aan de HEMA. Net zoals dat al is gedaan bij de HEMA, Blokker en de Xenos.

De volgende stap is dat de voorbereidingen worden getroffen om de westentree van de passage te vernieuwen.

Stukje bij beetje wordt het winkelcentrum steeds een beetje mooier! Waar kijk jij het meest naar uit?

Op de hoogte blijven?
Vernieuwingen in het winkelcentrum volg je hier. Daarnaast kan je onze Facebookpagina in de gaten houden voor alle openingen van nieuwe winkels!