Vandaag geopend 09:30 - 18:00

Werkzaamheden passagevloer en Westplein

23 augustus 2018

Op dit moment wordt er door verschillende disciplines hard gewerkt aan de vernieuwing van de passagevloer. Ook op het Westplein wordt gewerkt aan het pand waarin Coop straks de winkel heropend. Lees hieronder de laatste updates over de verbouwing.

Passage

Vanaf de Westentree is eerst de linkerkant van de vloer aan de buurt. Hier wordt gewerkt aan de constructie onder de passage, waarna de vloer betegeld wordt met nieuwe tegels. In het vorige verbouwingsbericht lees je meer over de twee fasen waarin de werkzaamheden in de passage zijn opgedeeld.Tijdens deze werkzaamheden blijven alle winkels bereikbaar via speciale bruggen.

De Zuidentree is inmiddels bijna gereed. Het is een mooie open entree met veel glas, zoals ook te zien is bij de Oost- en Westentree van het winkelcentrum.

Westplein

Op het Westplein wordt gewerkt aan het pand waarin Coop  straks haar winkel heropend. De komende periode begint Coop hier met het afbouwen van de winkel. Naar verwachting is de officiĆ«le openingsdatum begin oktober. Volgende week starten de werkzaamheden aan de winkels vanaf Fruit Company tot Zeeman. De gevels van deze winkels worden prachtig vernieuwd en verhoogd. Vanaf september zullen de werkzaamheden op het Westplein en aan de parkeerterreinen aanvangen. In de volgende verbouwingsupdate wordt hier meer informatie over gegeven.

Houd onze website en Facebookpagina goed in de gaten voor de laatste ontwikkelingen rondom de verbouwing.

verbouwingaugustus3_640x320.jpg
verbouwingaugustus2_640x320.jpg
verbouwingaugustus1_640x320.jpg
verbouwingaugustus4_640x320.jpg